Henriettes Have

Henriettes Have

Henriettes Have

På Slusevej 70, nær Aabybro, ligger Henriettes Have –  et univers af oplevelser for den haveglade, den der sætter pris på smukke ting og smagsfyldte lækkerier.

Det startede for 20 år siden med havedesign, plantesalg og inspirationshave. Plantesalget blev til planteskole og den gamle stald blev til havebutik. Så kom drivhuset og et bassin med koi-karper til. Udenfor drivhuset pryder de flotte håndlavede Italienske terracottakrukker og inde i drivhuset kan du købe økologiske kolde og varme drikke, samt knas, is og søde sager som kan nydes på terrassen blandt citrustræer og roser. I laden finder du Butik Slusen, Antik- Kunst & Retro i to etager med alverdens skønne ting. Sidste nyt er Mumseriet, hvor der tilbydes alt godt til ganen og flotte gavekurve med lokale produkter og skønne sager fra middelhavslandene.

Haven

Fra maj til september er den private have åben. Haven er anlagt med flotte granitbelægninger, der fører rundt til de forskellige smukke haverum, fyldt med roser, stauder, løgplanter, store træer og blomstrende buske. Om sommeren er der på udvalgte dage også adgang til vores store natur- og søområde.

Alt i alt et væld af inspiration, planter, kunst, retro ting og godt havegrej. 

Information

Slusevej 70, 9440 Aabybro
hl@henrietteshavedesign.dk
21656676

Relaterede informationer

Nordsø Akvariet

Nordsø Akvariet

Hajbassin, tunnel, biograf, leg med vand og sand, hajfodring og meget mere, er hvad der venter jer, når I besøger...

Blondehuset

Velkommen til Danmarks største lingeriforretning. Blondehuset er en verden fyldt med lingeri og badetøj. De har en stor viden inden...
Aabybro mad og vin

Aabybro mad & vin

Velkommen til spiselige oplevelser ud af huset, som blandt andet tapas, smørrebrød og andet lækkert fest- og hverdagsmad.  Her findes...