Blokhus Medier_logo-01
KunstCafeen Blokhus

KunstCaféen

KunstCaféen

Bag det brusende Vesterhav – i læ for klitterne – og smukt placeret på Strandvejen midt i Blokhus finder I, vel nok, én af Blokhus’ mest hyggelige cafeer.

På KunstCafeen nyder vi at lave traditionelle retter med et twist – men også dyrke nye og spændende retter. Vi sætter stor pris på friske råvarer og kunsten ved hjemmelavet mad. – Alt sammen til fornuftige priser. Vores mad er tilberedt med sjæl og ud fra princippet om, at det skal være en oplevelse, hver gang du spiser hos os.

Vi er stedet hvor man: nyder sin brunch og læser dagens avis, går hen til frokost for at spise en lækker sandwich eller salat, nyder en kop kaffe i varme omgivelser, måske over et brætspil?  Der er naturligvis også mulighed for at nyde en lækker bøf og et godt glas vin om aftenen. Ligesom der året rundt serveres vores populære torsdags-flæsk.

På Kunstcafeen håber vi at være med til at skænke en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse for hele familien. Foruden friske og hjemmegjorte retter, sætter vi en stor ære i at tilbyde vores gæster varme og hyggelige omgivelser.

Information

Strandvejen 12, 9492 Blokhus
70231751

Relaterede informationer

pandrup kro

Pandrup Kro

Vi byder vores gæster velkommen alle dage i ugen. Om mandagen har krostuen åbent fra klokken 10 til klokken 20....
Cafe Fun Art

Café Fun Art Blokhus

Café Fun Art tilbyder et væld af lækre anretninger og specialiteter lavet med lokale råvarer. Du kan nyde din mad...
Fisk

Klausen Fisk og Skaldyr

Klausen Fisk og Skaldyr er en restaurant, fiskeforretning & røgeri under samme tag. Deres menukort er fyldt med dejlige fiskeoplevelser,...