Aabybro

Ingen håndboldkampe inden sommerferien

Mandag aften 22. marts besluttede Dansk Håndbold Forbund at annullere turneringen for sæsonen 2020/2021 for alle bredderækker fra og med 2. division og ned.

For sent
Selvom der kan være yderligere åbning af samfundet, som forhåbentlig betyder, at håndbolden igen kan rykke indendørs, har den omfattende nedlukning alligevel haft så store konsekvenser for håndbolden, at turneringsudvalget i Dansk Håndbold Forbund har svært ved at se, at turneringen kan blive spillet færdig.

Forskellige kampe
Sæsonen er blevet afbrudt på et tidspunkt, hvor nogle hold har spillet til seks kampe, mens andre kun har spillet to.
Derfor har turneringsudvalget i sidste uge indstillet til Dansk Håndbold Forbunds bestyrelse, at turneringen i indeværende sæson bør annulleres.
Det betyder, at der ikke skal gennemføres op- og nedrykninger, da det vil være usportsligt på baggrund af den gennemførte turneringsdel.

Op- og nedrykning
DHFs bestyrelse besluttede derfor at indkalde til ekstraordinært repræsentantskabsmøde, da hverken turneringsudvalget eller bestyrelsen har den fornødne beslutningskompetence til at annullere turneringen.
Repræsentantskabet i DHF mødtes derfor virtuelt mandag aften 22. marts, og det besluttet, at samtlige breddeturneringer for seniorer fra og med 2. division og ned samt al turnering for ungdom skal annulleres.
Derfor vil der ikke være op- og nedrykkere fra nogen række. Udgangspunktet for opstarten af turneringen 2020/2021 bliver dermed overført som udgangspunkt for opstarten af turneringen 2021/2022.

Masser af aktiviteter venter
Selvom turneringen ikke bliver sat i gang igen, er der stadig masser af gode håndboldoplevelser i vente hen over foråret og sommeren.
Håndboldmaskineriet i de lokale kredse og forbund er allerede i fuld gang med at arrangere en masse håndboldstævner og -aktiviteter til sommermånederne – både inde eller ude.
I takt med at de forskellige aktiviteter ligger klar, vil de lokale kredse og forbund selv melde ud om stævner og aktiviteter.

Se mere her:

Turneringen for alle bredderækker bliver annulleret | Håndbold.dk (haandbold.dk)

Læs om fantastiske oplevelser og events