Blokhus

Ingstrup Bogby er klar med ny bogfestival

Forfattere, musikere og kunstnere besøger Bogbrugsen
Ingstrup bogfestival topfoto

Ingstrup Bogby afholder den årlige Bogfestival lørdag den 2. september 2023.
Når de slår teltdugen op og byder indenfor, så kan de glæde sig over, at det er for 10. gang at byen danner ramme om den populære festival. Gæsterne kan se frem til en dag med forskellige spændende forfattere, musikere og kunstnere.

ingstrup bogfestival (2)

Der er velkomst ved formand Inger Dueholm og efterfølgende holder journalist Frode Muldkær åbningstalen. Han har i omkring 30 år været ansat i Danmarks Radio i Aalborg, hvor de fleste nok kender ham fra børneradioprogrammerne ”Syvti” og ”Søndagskvisten”.
Åbningstalen følges op af et foredrag ved Anne Knudsen og Steen Valgren-Voigt om digteren Jens Rosendals liv og forfatterskab – bedst kendt er nok hans ”Du kom med alt det der var dig”.
Forfatter Lotte Garbers fortæller om sit forfatterskab og mange har sikkert læst hendes roman ”Løbeklubben i Saudi”.
Rikke Mølgaard, som er en af Danmarks store sangerinder, står for den musikalske underholdning og dagen afsluttes på vanlig vis med fællesspisning og aftensang ved Torben Warncke.

Bogfestivalen omfatter også en kunstudstilling med deltagelse af Karen Riis (smykker) og Gulli Arason (maleri), som kan opleves i Bogbrugsens mødelokale.

Festivalen afholdes i Bogbrugsen på Hovedgaden i Ingstrup.

Læs om fantastiske oplevelser og events