Nyheder
imported

Invitation til åbent Borgermøde

Samt repræsentantskabsmøde i Destination Blokhus i Kulturhuset Blokhus

Udvikling:

Invitation til åbent Borgermøde

Samt repræsentantskabsmøde i Destination Blokhus i Kulturhuset Blokhus

Tekst: Louise Kande

Tirsdag d. 10. marts kl. 18.30-22.00 inviteres alle til Repræsentantskabsmøde samt åbent borgermøde i Destination Blokhus. På mødet vil konsulentfirmaet MANTO fortælle om potentialeplanen, udarbejdet for Destination Blokhus.

MANTO har skabt en potentialeplan, fordi det kan være svært at formulere fælles visioner og mål for nye store projekter med mange interessenter. Finansieringskilderne er ofte et kludetæppe af offentlige og private midler, og det kan være vanskeligt at realisere projekterne, når der er mange parter og behov, som skal tilgodeses.

– MANTO bistår med projekt- og konceptudvikling af Blokhus som destination, fortæller John Andersen, formand for Destination Blokhus, og fortsætter:

– De bistår med at udvikle alle vores ideer og visioner til et sammenhængende koncept som en helhed, hvor idégrund, kvalificering af brugerbehov, samarbejdspartnere og drift samt tilhørende strategi for realisering er tænkt sammen fra projektstart.

Der vil være mulighed for at deltage i gruppearbejde og drøftelse af udviklingsmuligheder samt implementerings-anbefalinger for det videre arbejde i destinationen. På mødet bliver der også orienteret om nogle af de aktiviteter og events der afvikles i løbet af 2015.

Mødet afholdes på Kulturhuset Blokhus, Vesterhavsvej 6 i Hune og er gratis. 

Læs om fantastiske oplevelser og events