Nyheder
imported

Iværksætterprisen 2015 uddelt

Revisionsfirmaet " One Revision Nord" fra Pandrup løb med prisen for årets iværksætter 2015 i Jammerbugt kommune - tæt efterfulgt af Kunstcafeen Blokhus og Auto Fjerritslev.

SET OG SKET:

Årets iværksættervirksomhed blev One Revision Nord fra Pandrup, der fik prisen for vækst og flotte tal på bundlinjen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Der var tæt løb op til kåringen af årets iværksætter i Jammerbugt Kommune, der fandt sted for 6. gang i ErhvervsCenter Jammerbugt i Aabybro, igår aftes d. 18. november. 

Baggrunden for sejren til One Revision Nord er, at virksomheden har fremvist solid vækst og gode regnskaber og er en virksomhed som betragtes som rollemodel for kommende iværksættere. 

De øvrige nominerede var Auto Fjerritslev og KunstCafeen Blokhus​, der også –  over en periode på et-tre år – har vist levedygtighed, evne og vilje til vækst og som fremstår som rollemodeller. 

Skidt knægt med cool succes

Aftenen blev rundet af med et "kækt" foredrag af den succesfulde forretningsmand Jacob Risgaard, der i dag er medejer af Coolshop.com​. Han fortalte sin historie om, hvordan han som ung utilpasset teenager fra Sæby kunne ende med at blive kåret som den virksomhed i Danmark, der gør det bedst på nettet. I dag er virksomheden i seks lande og med over 1,5 millioner faste kunder. 

De 120 deltagere til prisoverrækkelsen fik et indgående og ærligt indblik i forretningsstrategien: "Vildere". For Jacob Risgaard og kollegerne bag den netbaserede spil-butik Coolshop går ét ord nemlig igen gennem hele deres forretningsstrategi: VILDERE… for det er bedre at komme galt af sted, end slet ikke at komme af sted.

Læs om fantastiske oplevelser og events