Pandrup

Jammerbugt FC burde have lukket kampen tidligere

Fodbold 2. division, gruppe 1
SfB-Oure – Jammerbugt FC: 2-3 (1-2)
0-1 (6.) Bardhec Bytyqi
1-1 (36.) straffespark
1-2 (42.) Lasse Storvang
1-3 (60.) Bardhec Bytyqi
2-3 (85.)

Jammerbugt FC hentede den forventede sejr ude mod bundholdet, Svendborg-Oure, men cheftræner Bo Zinck havde med rette inden kampen advaret mod at undervurdere hjemmeholdet, som sidst i kampen var tæt på at snyde sig til et ufortjent point.
Med sejren vinder Jammerbugt FC sin 5. kamp i træk og forsvarer sin 1. plads.

Flot angrebsspil
Jammerbugt FC kommer tidligt foran efter et godt gennemspillet angreb, hvor Bardhec Bytyqi sparker bolden i mål fra kanten af feltet.
Hjemmeholdet får dog udlignet på et straffespark, som faktisk er Svendborg-Oures første skud på mål i 1. halvleg.
Lasse Storvang sætte Jammerbugt FC tilbage på sejrskurs, da han tager på en længere dribletur og tager et træk ind i feltet og scorer med venstrebenet.
Efter pausen halvflugter Bardhec Bytyqi bolden i nettet, men Svendborg-Oure får atter reduceret.

Bør lukke kampen
– Vi spiller 70 rigtig flotte minutter, hvor vi skaber et hav af chancer, og vi bør lukke kampen ved at score til både 4-1 og 5-1. Vi har blandt andet to afslutninger på overliggeren, fortæller Bo Zinck.
– Alligevel bliver det ren overlevelse de sidste 15 minutter. I det 89. minut har de et skud på stolpen, hvor bolden går i spil igen, men vi får det klaret med hiv og sving, og spillerne slider sig til en god sejr.
– Det positive er, at vi skaber så mange chancer i de første 70 minutter og har et rigtig godt flow i spillet, siger Bo Zink.

En svær hjemmekamp
Lørdag 8. maj kl. 14 bliver der så fløjtet op til hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena mod Middelfart, som inden sæsonstart sammen med Aarhus Fremad var regnet som favoritter til at vinde divisionen.
– De har et stort budget og en stor bred og rigtig dygtig spillertrup. De ligger og kæmper for at komme med i top-6, så det bliver endnu et slag, der skal slås.
– Det bliver helt sikkert ikke en let kamp, men hvis vi kan gentage de første 70 minutter fra dagens kamp, så får Middelfart også noget at tænke over, understreger Bo Zinck.

Læs om fantastiske oplevelser og events