Pandrup

Jammerbugt FC fortsætter det flotte togt i topkamp

Fodbold, 2. division
Jammerbugt FC – Boldklubben Frem: 5-2 (3-1)

0-1 (10.)
1-1 (21.) Christian Rye, straffespark
2-1 (36.) Sead Gavranovic
3-1 (39.) Viktor Ahlmann
4-1 (56.) Nikolaj Lyngø
4-2 (60.)
2. gule kort og udvisning Frem (65.)
5-2 (66.) Christian Rye, straffespark

Jammerbugt FC forsvarede på flotteste vis 1. pladsen i lørdagens top- og hjemmekamp mod Boldklubben Frem, der inden opgøret lå på 2.pladsen og blot havde lukket 9 mål ind i 12 kampe.

Skarpe afslutninger
Gæsterne startede også kampen med at stå bundsolidt i defensiven i de første 20 minutter og stod generelt lavt på banen i hele kampen og kom endda foran efter 10 minutter.
– Det er klart, det ikke er en drømmestart på en topkamp, men vi fik vendt det godt rundt, fortæller cheftræner Bo Zinck.
Udligningen kom da også hurtigt, da Sead Gavranovic tog et træk i feltet, men blev nedlagt af en Frem-stopper, som så gult for forseelsen, og Christian Rye kunne score sikkert på straffesparket.
I 1. halvleg havde Frem tilløb til et par chancer med et par af slutninger lige uden om mål, mens Jammerbugt FC endnu en gang viste en utrolig skarphed foran mål med to langskudsmål på bare tre minutter.
Først var det Sead Gavranovic, der flot bankede bolden i nettet efter oplæg af Mads Larsen, og kort efter var det Viktor Ahlmann, der scorede fra kanten af feltet til pausestillingen 3-1.

Sead Gavranovic har scoret til 2-1. Foto. Vores Jammerbugt

Masser af højdepunkter
Efter pausen var Jammerbugt FC klart det dominerende hold, hvos Issa Salou viste sig som den klare forstærkning, han er både med bolden og ved at skaffe plads til sine medspillere, og samarbejdet på den centrale midtbane med Christian Rye fungerer allerede upåklageligt.
Jammerbugt FC viste flere flotte kombinationer og opspil, og et af dem førte til et hjørnespark.
Det så i første omgang ud til, at Frem fik afvist dødbolden, men Nikolaj Lyngø fik bagerst i feltet fat i bolden og skruede den flot op i det fjerneste målhjørne.
Og så syntes sejren sikker, men Frem fik reduceret, og gæsterne kom pludselig lidt frem på banen.

Nikolaj Lyngø skruer bolden op i hjørnet. Foto. Vores Jammerbugt

Det varede dog kun kort, da Frem-stopperen begik sit 2. straffespark i kampen ved at stoppe et skud med hånden og måtte indkassere sit 2. gule kort og forlade stadion, mens Christian Rye atter scorede på straffespark.
Med en føring på tre mål og en mand i overtal dalede intensiteten i kampen meget naturligt.

Christian Rye har scoret på straffe. Foto. Vores Jammerbugt

Jammerbugt satte spillet
– Vi leverede en flot præstation. Drengene steppede virkelig op. Det var flot, ros til spillerne, jeg er imponeret over dem, siger Bo Zinck.
– De formåede at tage mange ting med i topkampen og turde sætte spillet på vores præmisser. Alle steppede op, som man skal i en sådan topkamp.
Nu venter tre nye hårde opgør. Først udebane i lokalopgøret mod Thisted 13. marts og derefter ny topkamp mod rækkens nye nummer 2, B. 93, på hjemmebane 20. marts og s endnu et opgør med Frem.
– Vi har fået den start, vi havde drømt om, men de svære kampe kommer som perler på en snor. Marts er en hård måned for os, men vi har fået en kanonstart, spillemæssigt, scoringsmæssigt og indstillingsmæssigt. Vi har momentum, og det skal vi bygge videre på, siger Bo Zinck.

Bo Zinck havde stor ros til spillerne. Foto. Vores Jammerbugt

JFC ligger nummer 1
Med sejren er Jammerbugt FC rækkens eneste ubesejrede hold og har 30 point efter 12 kampe.
Nummer 2 er B. 93 med 28 point efter 14 kampe, mens Frem har 26 point efter 13 kampe.

Issah Salou er en klar forstærkning. Foto. Vores Jammerbugt
Foto. Vores Jammerbugt
Foto. Vores Jammerbugt
Foto. Vores Jammerbugt
Foto. Vores Jammerbugt
Foto. Vores Jammerbugt
Gult kort nummer to og det røde kort er på vej op ad baglommen. Foto. Vores Jammerbugt
Foto. Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events