Pandrup

Jammerbugt FC har solgt målmand til Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har købt Jammerbugt FC’s unge målmand, Marcus Bundgaard Sørensen, som dermed er den seneste i rækken af spillere, Jammerbugt FC har udviklet og sendt videre til indfrielse af drømmen om en fuldtidsprofessionel karriere.

Skifter straks
Marcus B. Sørensen skifter med øjeblikkelig virkning, og selvom det er ærgerligt at skulle undvære den stærke keeper, så anser head of sport i Jammerbugt FC, Bo Zinck, det som en succeshistorie.
– Selvom vi har været glade for Marcus, så er det her jo dybest set en succeshistorie. Vi henter Marcus helt ung i AaB, hvor han er blevet godt uddannet, men ikke tog hele springet. Vi har i det sidste halvandet år gjort Marcus til førstemålmand og han har gjort det rigtig godt i en ung alder. Han er en fantastisk fyr og har
udviklet sig meget. At vi nu sælger ham til et fuldtidssetup er positivt. Vi vil gerne udvikle spillere, og det var vi gentagne gange bevist, at vi kan.
– Vi har haft en god dialog med Marcus, agent og Vendsyssel FF, så det har været et rigtig fint forløb, hvor alle nu står tilfredse tilbage. Vi er stolte af, hvad vi har opnået sammen med Marcus og ønsker ham alt mulig held og lykke med fodboldfremtiden, lyder det fra Bo Zinck.

Fantastisk tid
Marcus B. Sørensen ser tilbage på en fantastisk tid i Jammerbugt FC, med oprykning til NordicBet Liga.
– Der har været en masse fede kampe i rygsækken, som har givet mig en hel masse hår på brystet. Jeg vil for altid være taknemmelig over at Jammerbugt FC viste mig tillid med fast spilletid, da jeg som 19-årig kom til klubben. Det sammenhold, vi havde i oprykningssæsonen, var helt unikt og jeg kommer til, at savne alle de fantastiske mennesker, der var en del af det, fortæller Marcus B. Sørensen, der med skiftet indfrier sin drøm om at blive fuldtidsprof.
– Da jeg kom til Jammerbugt FC, var det med håbet om, at det kunne være et springbræt for mig, i forhold til mit mål om, at blive professionel fodboldspiller. Det lykkedes og det er jeg virkelig stolt af. Nu ser jeg frem til at videreudvikle mig som fodboldspiller og som menneske i Vendsyssel FF.

Læs om fantastiske oplevelser og events