Pandrup

Jammerbugt FC henter forsvarstalent i AaB

Jammerbugt FC har lavet en 2-årig aftale med den 19-årige centrale forsvarsspiller Daniel Mortensen, der kommer til fra AaB’s U19 Liga mandskab.
– Daniel er et ungt stort talent, som har været anfører på AaB’s U19 Liga. Han er duel stærk, hårdtarbejdende og så har han den rette DNA til Jammerbugt FC. Han vil passe rigtig godt ind, siger Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck og fortsætter.
– Daniel har et stort potentiale og er en rigtig dygtig forsvarsspiller. Han vil noget med sin fodbold og er skolet fantastisk godt i AaB. Selvom Daniel er ung, har han kvaliteter, der gør, at han virker seniorklar og kan klare den overgang hurtigere end andre. Så vi forventer os meget af Daniel i forhold til hans udvikling og
forhåbentlig slår han igennem på seniorniveau hos os. Han har som nævnt de rette værdier og passer godt ind i forhold til måden, han spiller på. Han er fleksibel, han er konsekvent i sit spil og han er samtidig god på bolden. Så vi glæder os til at få gang i samarbejdet.

Godt fra land
Daniel Mortensen, der trådte sine første fodboldstøvler i Dronninglund IF, inden talentet sendte ham videre til AaB, glæder sig over at have fået muligheden i Jammerbugt FC og er allerede godt fra land efter de første par træning med sine nye holdkammerater.
– Først og fremmest faldt mit valg på Jammerbugt FC på baggrund af nogle gode snakke med Bo, som fortalte om, hvilket projekt klubben har igangsat. Et projekt som i den grad tiltalte mig lige fra start. Derudover virker Jammerbugt FC til at være et helt fantastisk sted at være, både i forhold til det fodboldmæssige og i
særdeleshed det sociale. For mig var det vigtigt at komme et sted hen, hvor man føler sig hjemme og glæder sig til at komme til træning hver gang. Jeg føler allerede nu, efter denne korte periode, at klubben og menneskerne omkring har opfyldt det på bedste vis, hvilket jeg er meget taknemmelig for, forklarer Daniel
Mortensen fra sin nye hjemmebane, hvor der venter spændende udfordringer i den kommende sæson.
– Mine ambitioner på den korte bane er selvfølgelig at være med til at indfri nogle af de ambitioner, klubben har sat sig for. Samtidig med at jeg som fodboldspiller udvikler mig på bedst mulige måde. Forhåbentlig kan jeg i første omgang være med til, at sikre klubbens overlevelse i 1. division, som i hvert fald er et rigtig stort mål for mig selv, lyder det fra den unge midtstopper, der også har helt styr på målsætningerne i det lidt længere sigt.
– På den lange bane har jeg, som så mange andre, selvfølgelig ambitioner om at spille på det højeste niveau i Danmark, eller ligefrem komme videre til en udenlandsk adresse. På det punkt er jeg bestemt ikke anderledes. Dog fokuserer jeg mere på at skubbe en lille smule til overliggeren hver evig eneste dag, sådan
jeg på sigt kan blive den bedst mulige udgave af mig selv, både som fodboldspiller og menneske. Lige nu fokuserer jeg hundrede procent på at være Jammerbugt FC spiller og gøre mit bedste for at skabe de bedste resultater for klubben, siger Daniel Mortensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events