Øvrige

Jammerbugt FC kæmpede med marginalerne

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Jammerbugt FC – Hvidovre IF: 0-2 (0-1)

0-1 (31.) Tobias Thomsen
0-2 Mohamed Al-Naser

Trods en hård arbejdsindsats blev det ikke til point til Jammerbugt FC, da oprykkerne lørdag 16. oktober fik besøg af Hvidovre IF, som med sin indsats viste, hvorfor københavnerne er med i top-6.
Jammerbugt FC havde ikke marginalerne med sig, da hjemmeholdet ikke fik udnyttet sine chancer.
– Vi spiller mod et rigtig godt hold, men vi byder dem op til en tæt affære på hjemmebane. Vi får ikke scoret på vores chancer, mens de scorer på deres fra næsten de samme positioner i feltet. Det gør forskellen. Vi har tre kæmpe chancer, vi skal score på, siger cheftræner Bo Zinck.
– Men vi kommer med en masse gode ting og energi og prøver at ændre på kampen undervejs, og mange byder ind med rigtig meget. Vi er nu på det niveau, vi skal være i den her række og er ikke bare et eller andet hokus pokus hold. Trods nederlaget er der mange gode ting at tage med, siger han.

Ændringer i opstillingen
Bo Zinck havde i 3-mands forsvaret givet plads til Emil Nielsen ved siden af Moussa Kamara og Nikolaj Lyngø, mens kanterne var taget af Salomon Ogberahwe i venstre og Kelvin Igbonekwu i højre side, og David Edvardsson og Christian Rye spillede igen på den centrale midtbane.
Fremme lå Sead Gavranovic med Bardhec Bytyqi og Alexander Nilsson på siderne.
Max Møller var ude af truppen på grund af sygdom.
Normalt er det Jammerbugt FC, der tager teten i starten af hjemmekampene, men denne gang var det gæsterne, som lagde bedst ud med et pres, og selv hjemmebanepublikummet troede, at der efter 7 minutter ville blive dømt straffe mod Jammerbugts målmand, Marcus Bundgård, da han ikke fik skilt sig hurtigt nok af med bolden og gik ned i en glidende tackling på en modstander efter et for langt træk, men dommerne afviste protesterne fra gæsterne.

Flere afslutninger
Marcus Bundgård spillede en god kamp og var flere gange holdets redningsmand, Efter 12 minutter måtte han ud i fuld længde for at redde et frispark fra Kim Aabech, mens Jammerbugt FC viste tænder første gang efter 14 minutter, hvor Bardhec Bytyqi drev godt i gennem i venstre side, men Sead Gavranovic fik efter afleveringen blokeret sit skud i feltet. I det hele taget drev Bardhec Bytyqi flere gange i 1. halvleg gæk med sin modstander.
Senere fik David Edvardsson afrettet sit skud på kanten af feltet til Jammerbugt FCs første hjørnespark, ligesom Christian Rye fik en god mulighed for afslutning ude foran feltet.
Efter 22 minutter havde Hvidovre svært ved at få clearet et hjørnespark, hvor deres målmand ikke så for godt ud, men angrebet blev afvist, og i stedet kom der en scoring i den anden ende efter 31 minutter.
Et fladt indlæg fra venstre fik lov til at passere ind foran mål til gæsternes Tobias Thomsen, der snittede bolden i mål.
I 2. halvleg var Jammerbugt FC farlig første gang efter 56 minutter, og det er en stor chance, da Sead Gavranovid spiller Bardhed Bytyqi i feltet, men han får ikke løftet bolden forbi gæsternes målmand.

Ændrer formation
Kort efter foretager Bo Zinck tre udskiftninger og en ændring af formationen fra 3 til 2 stoppere og dermed en 4-mands bagkæde, da Frederik Høgh, Mads Larsen og Omar Natami erstatter Solomon Ogberahwe, Aleksander Nilsson og Emil Nielsen.
– Det sker for at bringe mere fremad og få ny energi på banen. Desuden har Emil et gult kort og kan være i fare for nummer to, siger Bo Zinck, som kort efter også sætter Marcus Slot og Mubaarak Nuh på banen for David Edvardsson og Sead Gavranovic.
– Det er tidligt at skifte alle fem, men det er for at få ny energi.
Straks efter de tre første indskiftninger er det ved at give bonus, da Mads Larsen bliver spillet fri i venstre side, og han lægger bolden fladt ind i feltet, hvor Sead Gavranovic i helt fri position skyder over mål.
Og i stedet for 1-1 bliver det 4 minutter senere til 0-2 på gæsternes andet mål.
– Selv om vi har tabt, gør vi det godt og skal nu bare have tippet marginalerne over på vores side, siger Bo Zinck.

Ude mod Hobro

Næste modstander er fredag aften 22. oktober ude mod Hobro IK, og Jammerbugt FC arrangerer bustur for tilskueren.
– Vi glæder os til kampen,. Det er et lokalopgør mod et godt hold, og der er drama i bunden. Selv om vi har tabt, er vi inde i en god periode, så vi håber, der kommer mange tilskuere, siger Bo Zinck.Læs om fantastiske oplevelser og events