Pandrup

Jammerbugt FC satte favoritterne til vægs

Fodbold, 2. division
Middelfart – Jammerbugt FC: 3-5 (0-4)

0-1 (11.) Sead Gavranovic
0-2 (16.) Lasse Storvang
0-3 (21.) Lasse Storvang
0-4 (42.) Morten U. Thomsen
1-4 (46.)
2-4 (47.)
2-5 (50.) Sead Gavranovic
3-5 (68.)


De seneste sæsoner har Middelfart præget toppen af 2. division. Fynboerne har store ambitioner om at spille i højere rækker og er også at regne som en af favoritterne til oprykning denne sæson.

Et virkelig flot resultat
Derfor lægger Jammerbugt FCs træner, Bo Zinck, heller ikke skjul på, at han inden udekampen lørdag 5. september mod Middelfart gerne havde solgt kampen for en sejr, men at den så skulle komme i hus på en så flot måde og med så mange scoringer er bare en ekstra understregning af den flotte indsats af Jammerbugt FC.
– Det er et fantastisk resultat, understreger Bo Zinck.

Farlig offensiv
– Vi spiller en rigtig god 1. halvleg og gør mange af de ting, vi har talt om. Vi kommer i mange gode offensive situationer, og så sparker vi den bare ind. Det er en rigtig flot 1. halvleg, hvor alle er parate, siger Bo Zinck.

Ofte mand mod mand
Jammerbugt FC spillede mere direkte end vanligt, og det virkede Middelfart ikke forberedt på.
I hvert fald kom Jammerbugt FCs offensive folk ofte mand mod mand med modstandernes forsvar og fik derfor gode muligheder for at vise deres farlighed.
– Det er gode situationer, som fører til alle målene, siger Bo Zinck.

På gyngende grund
I pausen blev der talt meget om at stå fast de første 10 minutter af 2. halvleg, da det ville slukke håbet for Middelfart.
Men værterne gik ud og scorede to hurtige mål – det første efter blot 57 sekunder.
– Heldigvis får vi sat en enkelt god situation sammen ,som giver mål, ellers var vi langt væk fra noget som helst i det første kvarter efter pausen.

To kampe og to sejre
– Når man fører 4-0 ved pausen, så er det svært at undgå, at man slipper lidt for gassen, selv om vi taler om, at vi ikke må gøre det, siger Bo Zinck.
– Men vi er meget glade for disse tre point understreger han.
Jammerbugt FC er efter de to første runde eneste hold i puljen med maksimum point. Dog kan B93 søndag også nå de 6 point med en sejr over Holbæk.

Læs om fantastiske oplevelser og events