Pandrup

Jammerbugt FC smed igen sejren i overtiden

Fodbold 2. division
Holstebro – Jammerbugt FC: 2-2 (1-1)

1-0 (17.) straffespark
1-1 (18.) Søren V. Pedersen
1-2 (89.) Lasse Storvang
2-2 (94.)

For anden kamp i træk lykkedes det modstanderne at udligne mod Jammerbugt FC i overtiden.
Forrige weekend skete det i udekampen mod VSK Aarhus, og i dag søndag 18. oktober skete det i udekampen mod bundholdet, Holstebro, i 4. minuts overtid, og begge gange efter et hjørnespark.

Inviterer til at det kan ske
– Vi giver let et hjørnespark væk, og så sker sådan noget her, så inviterer man til, at det kan ske, siger cheftræner Bo Zinck.
– Folk har ikke styr på deres markering, og nu har vi smidt 4 point i to kampe mod hold, som vi skulle have vundet over. Vi er nødt til at se indad, alle sammen. Holstebro er kun oppe ved vores mål 4 gange i 2. halvleg, og så ender det alligevel med at give mål. Det spolerer en ellers fin kamp-indsats, hvor vi trykker dem godt og skaber en masse chancer, siger Bo Zinck.

Forsvarede 1. pladsen
– Så stor skuffelse. Det her er ikke seriøst nok, hvis vi vil være med i toppen. Det er en kamp, vi skal vinde, ellers rasler vi nedad i tabellen, siger Bo Zinck.
Dog forsvarede Jammerbugt FC sin 1. plads med 4 points forspring til Boldklubben Frem, der også spillede uafgjort.

Hurtig udligning
Holstebro kom foran på et straffespark, hvor Jammerbugt-forsvaret i stedet for at følge med manden forsøgte en tackling og ramte modstanderen.
Men Jammerbugt FC viste flot moral og fik hurtigt udlignet efter et hjørnespark, hvor Søren V. Pedersen flot steg til vejrs ved første stolpe og headede bolden i mål.
Desuden havde Jammerbugt FC flere store cancer, blandt andre til Mathias Mortensen og et stolpeskud ved Sead Gavranovic.

Endnu mere tryk på
– Efter pausen fik vi sat endnu mere tryk på Holstebro, og spillet ude på banen var rigtig godt. Derfor er det også ekstra tungt, at vi ikke vinder. Men nu skal vi ryste det af os, da vi skal op imod et godt hold på lørdag, siger Bo Zinck.
Her får Jammerbugt FC besøg af Holbæk.

Læs om fantastiske oplevelser og events