Pandrup

Jammerbugt FC tager afsked med tre profiler

Med udgangen af denne sæson forlader Anders R. Jensen, Viktor Ahlmann og Glenn Rask Jammerbugt FC på grund af ønsker om at prioritere anderledes udenfor banen.
Det oplyser Jammerbugt FC.
For Anders R. Jensen og Viktor Ahlmann handler det om at indrette en hverdag med bedre plads til familie- og arbejdsliv, mens Glenn Rask rykker følger sin kæreste til København, hvor et nyt job venter.

Om Viktor Ahlmann
De tre divisionsprofiler vil blive savnet i klubben både sportsligt og på det personlige plan, og de har gennem en række sæsoner sat deres præg på tingene på og uden for banen. Derfor er det også en ærgerlig, men forstående cheftræner Bo Zinck.
– For Viktors vedkommende har det været en lidt sjov rejse, hvor vi skulle finde hinanden i starten. Jeg kan huske en af vores første samtaler, hvor jeg forklarede Viktor, hvordan jeg gerne ville en sæsonopstart skulle være. Her var vi ikke helt enige, griner Bo Zinck, som trods de forskellige synspunkter fandt fælles fodslag med angriberen.
– Vi fandt hinanden, og Viktor har med tiden ændret sig til en spiller, der arbejder endnu hårdere og endnu mere i holdets tjeneste. Han sætter altid holdet før sig selv. Jeg har kæmpe respekt for Viktor. Han har udviklet sig vildt, og han er en god fyr, som altid vil det bedste for sine omgivelser, fremhæver Bo Zinck.

Om Glenn Rask
– Glenn og jeg har en lang historie sammen, også fra en fælles tid i Thisted FC. Han er utrolig hjælpsom overfor sine omgivelser, og det har vi mærket på flere projekter i klubben, og de unge spillere i truppen har mærket det også. Han har tilmed job i lokalområdet, hvor han også er meget vellidt, så han er en god reference for klubben og fylder meget i truppen. Han har godt humør og stiller krav til træning, og så synes jeg, at han slutter af i sin bedste udgave. Vi kommer til at savne både hans power og personlighed rigtig meget. Det fodboldmæssige er selvfølgelig vigtigt, men menneskeligt knytter man sig altså også meget til hinanden, når vi er så meget sammen, som vi er, forklarer Bo Zinck.

Om Anders R. Jensen
Historikken med Anders R. Jensen, som snørede sine første fodboldstøvler på klubbens børne- og ungdomshold, går endnu længere tilbage – også her bliver det derfor svært at tage afsked ved sæsonens afslutning.
– Det er lidt specielt at Anders, som kom op i divisionstruppen med mig, nu stopper. Anders kom op med et stærkt ungt lokal kuld for år tilbage og har været med i mange år, hvor han kun er blevet bedre og bedre. Anders har holdt stand, også i svære tider, hvor spilletiden har været mindre, og er nu endt som en vigtig del af en succesfuld sæson. Han har altid været parat til at gøre sit og er bevis på, at vores talentudvikling virker, ligesom han er et forbillede for vores lokale unge. Han bliver bestemt også et stort savn i truppen. Dog håber jeg, at vi kan være heldige, at Anders vil spille videre på klubbens Jyllandsseriehold, siger Bo Zinck.

Relationerne
Han understreger, at det ikke kun er sportslige aspekter, der er vigtige på et divisionshold. Her stikker relationerne langt dybere end samarbejdet indenfor kridtstregerne.
– Vi kommer til at savne alle tre på mange parametre, både fodboldmæssigt og menneskeligt. Det bliver et tab sportsligt, da de er alle dygtige fodboldspillere, men det menneskelige aspekt bliver uden tvivl mindst ligeså savnet. Det er stærke relationer, der bygges og nu brydes. Men vi har forståelse og respekt for deres beslutninger. Det kræver store indsatser at være med på dette niveau, og de har nu følt, at tiden er inde til at prioritere anderledes og til nye kapitler i livet. Det ønsker vi dem alt mulig held og lykke med – også selvom vi gerne havde haft glæde af dem alle tre nogle år endnu. De tjekker ud af klubben med høj status og vi kommer til at savne dem.

Læs om fantastiske oplevelser og events