Pandrup

Jammerbugt FC ubesejret i næsten et år

Fodbold 2. division
Aarhus Fremad – Jammerbugt FC: 1-1 (0-0)

1-0 (51.)
1-1 (53.) Sead Gavranovic

Jammerbugt FC var klar over, at lørdagens kamp ude mod Aarhus Fremad var et af rækkens store udfordringer og efter opgøret, var Bo Zinck tilfreds med kampviljen, indsatsen samt resultatet mod en meget svær modstander.

Topkamp hjemme på lørdag
Med det uafgjorte resultat forsvarede Jammerbugt FC også sin 1. plads, da nr. 2, Boldklubben Frem, også spillede lige op med sin modstander og dermed rykkede ned på 3.pladsen – overhalet af B. 93.
Derfor er der lagt op til et spændende topopgør den kommende lørdag 7. november, hvor netop Frem besøger Sparekassen Vendsyssel Arena i Jetsmark.
Og her kommer københavnerne til at stå overfor et Jammerbugt FC, som ikke har tabt en kamp siden 9. november 2019 og er ubesejret på udebane siden september 2019.

En svær udebane
Cheftræner Bo Zinck understreger, at Jammerbugt FC altid går efter de 3 point i en kamp.
– Men vi vidste godt, at det altid er svært at spille ude mod Aarhus Fremad. Det er et godt spillende mandskab, som sidste sæson var blot to mål fra at rykke op i 1. division. Så det point, vi fik mod dem i dag, kan vise sig at være rigtig vigtigt, siger han.

Under tryk
Som forventet kom Aarhus Fremad med et tryk på gæsterne i de første 20 minutter og kom til mange chancer mod et Jammerbugt-hold, der var på hælene. Men målene udeblev og efterhånden fik gæsterne ædt sig ind i kampen, som derfor var lige op til pausen.
– Vi kom ud til 2. halvleg med et rigtig fint udtryk og gjorde en masse rigtige ting, siger Bo Zinck.
Alligevel måtte han se værterne komme foran efter en standard-situation, hvor bolden blev headet i mål.
– Men alle kunne se, at Aarhus Fremad først havde begået et kæmpe frispark mod os, som ikke blev dømt. Generelt var dommerne imod os, og det virkede som om, vi var 11 mod 14. De fik alle de små ting, siger en utilfreds cheftræner.

Hurtig udligning
Men blot to minutter efter at være kommet bagud, fik Jammerbugt FC udlignet.
Holdet kombinerede sig fint i gennem i venstre side, og bolden blev spillet ind til Sead Gavranovic, der flot afdriblede en mand og scorede.
Efterfølgende måtte Nicolai Lyngø redde et forsøg på stregen, mens Jammerbugt FC var tæt på sejrsmålet på et par omstillinger, men det sidste manglede.
– Vi kan tage med os, at spillerne løb og kæmpede og spillede fint mod et meget svært hold. Aarhus Fremad havde de første 20 minutter go det sidste kvarter af kampen, og derfor er vi tilfredse med det ene point, siger Bo Zinck.

Læs om fantastiske oplevelser og events