Pandrup

Jammerbugt FC vil have mere

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Jammerbugt FC – Lyngby: 1-2 (0-1)

0-1 (25.) Frederik Gytkjær
0-2 (75.) Lasse Fosgaard
(82.) Rødt kort Lyngbys Emil Nielsen
1-2 (90.) Max Møller

For blot to måneder siden spillede Jammerbugt FC i 2. division, mens Lyngby Boldklub optrådte i Superligaen.
Fredag aften 30. juli på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup skulle Jammerbugt FC følge op på sæsonens flotte første kamp med uafgjort i Hvidovre, da netop Lyngby kom på besøg med masser af profiler fra Superligasæsonen.
Men sagt med det samme, det var svært at se forskel på, hvem der på forhånd er regnet for top og bund i Nordic Bet Ligaen.

Vil have mere
Og cheftræner Bo Zinck var også skuffet efter kampen.
– Jeg synes, vi skulle have haft point, men vi fik ikke scoret på vores chancer. Vores fysik, spil og antal chancer er tilfredsstillende, og som kampen udvikler sig, er jeg skuffet over, at vi ikke får point i denne kamp, siger han.
– Men jeg er glad for at se, at vi kan være med, så vi går ikke ud og siger, at det var godt, vi kun tabte 1-2 til Lyngby. Vi vil have mere og skulle have haft point, understreger Bo Zinck.

God start
Jammerbugt FC kom rigtig flot ud til kampen og pressede i perioder gæsterne i bund og sad på kampen i de første 20 minutter.
Lyngby prøvede at spillede bolden ud helt nede fra målmanden, men Jammerbugt FCs pres sad godt og hårdt på Lyngby, som igen og igen mistede bolden i duellerne, hvis ikke de sparkede den ud af banen.
Gæsterne ville måske gerne spille fodbold, men fik ikke lov.
Jammerbugts forsvar afviste solidt superliganedrykkerne, og midtbanen havde god fart i spillet.
I offensiven var særligt hurtige og hårdt pressende Mubaarack Nuh, som er lejet i Malmø FF, til gene for Lyngby. Han dannede angreb sammen med Frederik Høgh, der er skiftet fra Middelfart.

Farlig dødbold
Men første gang Jammerbugt FC var farlige, var det selvfølgelig på en dødbold, mens gæsternes målmand generelt tog sig af de høje indlæg.
Efter frispark midt på Lyngbys banehalvdel fik hovedstødsstærke Nikolaj Lyngø ikke ordentlig ram på bolden med hovedet.
Han havde i midterforsvaret fået ny sidemand i Marcus Sloth Jørgensen, som er hentet i VSK Aarhus, mens den tidligere AaB´er Daniel Mortensen spillede højre back.
Først efter 18 minutter havde Lyngby den første afslutning mod mål, men det var signalet om, at gæsterne kom ind i kampen, og efter 20 minutter fik nedrykkerne for første gang mulighed for spille bolden rundt i flere stationer på Jammerbugt FCs halvdel.

Kynisme
Gæsterne kom foran efter 25 minutter, da en bold ind i feltet landede mellem forsvar og målmand. Magnus Sørensen prøvede at redde med kroppen, men Emil Nielsens forsøg endte hos målscorer Frederik Gytkjær.
Han udgik med en skade to minutter efter.
Lyngby havde momentum, men Jammerbugt FC kom tilbage i halvlegen og sluttede godt, da David Edvardsson, lejet i Malmø FF, begyndte at sætte Jammerbugt FCs spil med gode præcise afleveringer i længde-retningen, og der førte til flere gode angreb i venstre siden, hvor Bardhec Bytyqi havde en god afslutning forbi mål, og hjemmeholdet havde fortjent at tage et point med ind til pausen.
David Edvardsson og Christian Rye gjordet det flot på den centrale midtbanen mod blandt andre gæsternes Marcel Rømer.
Desværre blev David Edvardsson skadet med en forstrækning.

Rødt kort
Jammerbugt FC fortsatte efter pausen med at være det farligste hold og pressede igen gæsterne.
Spillet blev dog mere lige, men Jammerbugt FC havde flest chancer til blandt andre Sead Gavranovic, mens Frederik Høgh tæt på mål sparkede en stor chance over målet.
Kampen syntes afgjort, da Lasse Fosgaard scorede, men en udvisning til gæsternes Emil Nielsen gav Jammerbugt FC fornyet tro på at vende kampen i de sidste 10 minutter, men det blev ved mål af indskiftede Max Møller dybt inde i overtiden.
Jammerbugt FC får lørdag 7. august besøg af Fredericia FC, men spiller allerede tirsdag 3. august pokalkamp ude mod Aabyhøj.

Læs om fantastiske oplevelser og events