Nyheder
imported

Jammerbugt Kommunes nye Socialchef hedder Kristian Cronwald

Den kommende Socialchef har de seneste 18 år arbejdet som leder/chef inden for det kommunale ældreområde i Aalborg Kommune – dels som Områdeleder, Servicecenterchef og senest Ældre- og Sundhedschef

Jammerbugten:

Jammerbugt Kommunes nye Socialchef hedder Kristian Cronwald

Tekst: Louise Kande

Den 54-årige Kristian Cronwald er den nye Socialchef i Jammerbugt Kommune. Han kommer fra en stilling som Ældre- og Sundhedschef i Aalborg Kommune. Han har været ansat i stillingen dér siden 2007.

Den kommende Socialchef har de seneste 18 år arbejdet som leder/chef inden for det kommunale ældreområde i Aalborg Kommune – dels som Områdeleder, Servicecenterchef og senest Ældre- og Sundhedschef, så det er en meget erfaren kapacitet, som Jammerbugt Kommune får i ledelsesteamet i Social- Sundheds- og Beskæftigelsesforvaltningen. 

Kristian er oprindeligt uddannet sygeplejerske – men han har taget den 3-årige diplomuddannelse i offentlig ledelse, og han har senest afsluttet en lederuddannelse for offentlige topledere kaldet KIOL Executive. Kristian glæder sig rigtig meget til at starte i Jammerbugt Kommune og siger

–     Min passion i ledelse er at få mennesker til at skabe stærke løsninger sammen omkring fælles mål. Kun ad denne vej kan vi skabe de stærkeste tilbud til vores borgere, og de bedste vilkår for vores medarbejdere. Jeg har gennem mit arbejde opbygget et stort netværk, som jeg også fremover vil kunne trække på.

–     Jeg ser også frem til at indgå i det tværgående samarbejde i ledergruppen i Social-, Sundheds- og Beskæftigelsesforvaltningen. Det er min holdning, at jo stærkere og dygtigere vi er til at arbejde på tværs i vores organisationer, jo stærkere er vi i vores opgaveløsning hos borgerne.

Nyt for Kristian bliver handicapområdet. Helt ukendt er det dog ikke, da han i Aalborg Kommune har haft lederfællesskab med cheferne for handicapområdet. På ældre- og sundhedsområdet har Kristian i Aalborg gennemført organisationsændringer, tilpasset økonomien i forhold til budgetterne, indført ny teknologi, medvirket til udbud og meget mere. Privat bor Kristian i Aalborg, han er gift og har tre voksne børn. I fritiden er der plads til rejser, familien og lidt motion samt et ældre sommerhus. Jammerbugt Kommune ønsker Kristian Cronwald tillykke med jobbet. Han tiltræder stillingen den 1. december.

Læs om fantastiske oplevelser og events