Aabybro

Jammerbugt og borger indgår forlig om injurier

– Jammerbugt Kommune og Lone Jensen har indgået forlig i sagen, hvor Jammerbugt Kommune, som mandatar for fire politikere og 12 nuværende og tidligere ansatte, havde anlagt søgsmål på grund af injurierende udtalelser.
Baggrunden er en sag om tvangsfjernelse, hvor Lone Jensen, som havde stiftet netværket “Anbringelser i Jammerbugt Kommune”, beskyldte kommunen for ulovlig sagsbehandling.

Trækker beskyldninger tilbage
Det fremgår af det indgåede forlig, at Lone Jensen erklærer, at de ytringer og beskyldninger, som hun 21. februar 2019 fremsatte mod navngivne nuværende og tidligere medarbejdere samt politikere i Jammerbugt Kommune, var uberettigede og grundløse.
Derfor har hun uforbeholdent har trukket sine ytringer og beskyldninger tilbage.
Samtidig har Lone Jensen undskyldt over for alle de omtalte personer og beklaget enhver gene og uret, hun måtte have forvoldt med sine uberettigede og grundløse beskyldninger.

Tilfreds med forlig
Jammerbugt Kommune oplyser, at man er tilfredse med forliget, da indgåelse af et forlig langt er at foretrække frem for at skuffe indgå i en retssag mod en borger.
Det skal i den forbindelse bemærkes, at kommunen som arbejdsgiver er forpligtet til at reagere i de få tilfælde, hvor kommunens medarbejdere uberettiget kritiseres og hænges ud for deres arbejde og opgaveløsning.

Læs om fantastiske oplevelser og events