Aabybro

– Jeg har mange barndomsminder fra Aabybro

Snart får 28-årige Stine Heitmann Guldbæk sin daglige gang i Aabybro, når hun starter på sit nye job i den nyåbnede Home-butik i Aabybro Centret. Og det vækker en god følelse i hende.
– Jeg har mange gode barndomsminder fra Aabybro, fortæller hun.

Familie i Aabybro
Stine Heitmann Guldbæk har nemlig en stor del af sin familie i Aabybro – både på sin mors og fars side.
– Jeg har både onkler og fætre og kusiner her, og mon ikke de får besøg af mig lidt oftere fremover, fortæller hun med et smil.
– Jeg er kommet i Aabybro, fra jeg var helt lille, og kender derfor også byen og området godt, selvom jeg ikke bor her, eller har været her på daglig basis, som jeg nu kommer til, fortæller Stine Heitmann Guldbæk, som glæder sig til sit nye job med vurdering og salg af huse og sommerhuse i Aabybro og Brovst.

Tidligere selvstændig
Hun har allerede godt fem års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af boliger og boligprojekter – de seneste tre år som selvstændig indehaver af Min Bolighandel i Aalborg i parløb med sin mand Anders.
Sammen har de sønnen Elias, som snart fylder et år og for nylig er startet i dagpleje, og han har sin del af æren for, at Stine fra onsdag 15. juni kommer med på Home-holdet efter endt barsel.
– To selvstændige og et lille barn passer ikke så godt sammen, men så bød muligheden sig hos Home i Aabybro-Brovst, og nu glæder jeg mig meget til at være en del af Home og få nogle gode kolleger, fortæller Stine Heitmann Guldbæk.
I det daglige arbejde har hun opbakning fra indehaver Mark Holm Frost, Ida Venø Jensen og Esben Clemmensen og resten af teamet.

På visitkortet
Stine Heitmann Guldbæk er ’næsten færdig’ med sin uddannelse til ejendomsmægler.
– Jeg manglede kun to fag, da jeg blev gravid, og så nåede jeg det ikke. Men jeg fulgte med på sidelinjen, mens min mand tog uddannelsen, og i princippet kunne jeg gå til eksamen, fortæller Stine Heitmann Guldbæk, der har planer om at få ejendomsmægler-titlen på visitkortet inden længe. 
I fritiden er hun udpræget familiemenneske, og så kan hun godt lide at træne.

Læs om fantastiske oplevelser og events