julemarked gjøl

Julemarked på Gjøl

Foreningen Gjøl Natur- og Kulturcafe afholder kæmpestort og hyggeligt julemarked i Gjøl Hallen søndag 26. november 2023 kl. 10-16.

Der vil være boder både ude og inde, med fantastiske udstillinger og mulighed for at få købt julegaverne i god tid. Du finder også masser af velduftende, velsmagende og julede oplevelser for både børn og voksne.

I den gode gammeldags markedsstemning finder du kunsthåndværk og julepynt i træ og pil, smykker, nisser, keramik og stentøj, uldsokker og andre strik- og syvarer.

Der er honning, øl, vin, snaps og Gjøl Trolde, hudpleje, samt røgvarer, Tubberware, og lokalhistorie og meget mere. Ganske enkelt – alt, hvad hjertet begærer af julelækkerier.

Mens der spilles hyggelig julemusik kan du fornøje dig med julegløgg og æbleskiver, lotteri med flotte gevinster, samt hyggelig stemning i de lokale spejderes båltelt, hvor der sælges småkager, klejner og brændte mandler. I det kreative hjørne, kan du lave din egen dekoration eller adventskrans, samt personlige julekort. Som noget nyt i år, har vi mal-selv-keramik på programmet.

Norsoe Foodtruck parkerer udenfor hallen og sælger deres lækre burgere.

Program:

Se hele programmet her

Adresse:

Julemarked afholdes i Gjøl Hallen, Rønnebærvej 8, Gjøl, 9440 Aabybro.

Støt kulturen på Gjøl

Alt overskuddet fra julemarked går til flere kulturelle oplevelser på Gjøl.

Du kan støtte foreningen ved at melde dig ind for bare 125 kr. årligt. Så får du adgang til vores arrangementer enten gratis eller til nedsat pris.

Læs mere på hjemmesiden: www.naturcafeen.dk

Praktisk information

26-11-2023
- 26-11-2023
Kl. 10:00
-16:00
Rønnebærvej 8, Gjøl, 9440 Aabybro