Nyheder
imported

Julen er hjerternes og blondernes fest

Løkken: Danmarks største lingeri-forretning, BlondeHuset, er klædt flot på til julen.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Det emmer af julehygge hos Danmarks største lingeri-forretning, BlondeHuset i Løkken.
Hele forretningen er flot pyntet op til jul, og i herre-loungen er der lidt sødt til ganen og en kop kaffe. I butikkens vinduer futter toget rundt på modeljernbanen med det flotte landskab med blandt andet Løkken Strand og de ikoniske badehuse.
Der er ikke skortet på detaljerne, og hele scenariet er bygget af Modeljernbaneklubben på Øland.
– Som barn elskede jeg at stå og se toget køre i Sallings vinduer, så sådan ét skal vi selvfølgelig også have, fortæller indehaver Helle Svendsen.
– Man behøver ikke tage til storbyerne for at se flotte juleudstillinger.

Service ydet med hjertet

BlondeHusets højsæson er helt klart sommeren, men butikken har selvfølgelig også masser at byde på op til jul.
Det er særligt nattøj og hjemmetøj som lounge wear, der bliver solgt op til højtiden, og selvfølgelig også undertøj – og man kan altid regne med en stor hjælp og en høj service ydet med hjertet.
For manden er det en god ide at have kigget lidt i skufferne og mærkerne inden julegavekøbet til fruen, men er det ikke sket, så er Helle og personalet klar med deres ekspertise.
I BlondeHuset er der skilte med samtlige ansatte og størrelsen på den bh og underdel, som den enkelte bruger.
– Ud fra det er man velkommen til at prøve at vurdere, hvilken størrelse, der skal købes.
– Desuden spørger vi selvfølgelig ind til, om det skal være noget sort med blonder, med farver eller klassisk hvidt, så vi er sikker på, at det bliver en god oplevelse, fortæller Helle Svendsen og tilføjer, at man selvfølgelig også er velkommen til at gå og kigge selv.
BlondeHuset bestræber sig nemlig på at give en service ud over det sædvanlige.
– Vi har en stor viden inden for vores felt og deler gerne ud af den. Vi lytter opmærksomt til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at opfylde den enkeltes ønske. Vi bruger god tid i prøverummene, hvor det er meget almindeligt for os at hjælpe kunden, så vi er sikre på, at vi sælger de helt rigtige varer til kunden, understreger Helle Svendsen.

Landets største

Som landets største indenfor sit felt med den 250 kvadratmeter store butik gør BlondeHuset meget ud af at vælge det bedste udbud og er ikke med i en kæde og kan derfor handle helt frit.
– Vi har mange ansatte for at være sikre på, at vi kan yde den gode service, og det er også en fordel at være mange, når vi skal samle inspiration til, hvad vi skal have i forretningen, forklarer Helle Svendsen.
Med fire ansatte på fuldtid ud over Helle samt 14 deltidsansatte kan BlondeHuset også holde åbent alle ugens 7 dage.

I BlondeHuset bestræber vi os på at give en service ud over det sædvanlige, det er ikke nok bare at pege på en vare og betale den. Vi har en stor viden inden for vores felt og deler gerne ud af den, derfor lytter vi opmærksomt til vores kunder og gør alt hvad vi kan for at opfylde den enkeltes ønske. Vi bruger god tid i prøverummene hvor det er meget almindeligt for os at hjælpe kunden. På den måde er vi sikker på at de varer der bliver solgt i butikken også er de rigtige til kunden

Det viser sig at kun 30% af alle kvinder bruger den rigtige størrelse i BH, vi gør derfor hver dag vores yderste for at flere kvinder bliver opmærksomme på dette og det er ikke uanmindeligt at en kunde kan gå ud af butikken med en helt anden størrelse end den hun regnede med at skulle købe.

Vi håber, at vi i BlondeHuset også må få lov til at hjælpe dig. Du skal være meget velkommen

Husk at vi har åbent ALLE ugens 7 dage hele året rundt. Vi holder dog lukket d. 25 og 26 december samt d. 1 januar. Se åbningstider i bunden eller under “butikken”

Blondehuset har eksisteret siden 2010 og er placeret centralt i Løkken. I 2019 flyttede vi i nye store lokaler og er i dag Danmarks største lingerforretning på i alt 250kvm. Udvalget af lingeri og badetøj er gennem de sidste ni år blevet udvidet 

Læs om fantastiske oplevelser og events