Blokhus

Julestemning på skøjtebanen i Blokhus

Isende oplevelser og julehygge på torvet for hele familien.

Startskuddet og åbningen af skøjtebanen var sidst i november, og siden da har banen været fint besøgt. Som i de tidligere år er en skøjtetur på det julepyntede torv i Blokhus et meget populært indslag i julemåneden, og gæster, turister samt fastboende kan også se frem til mange hyggelige oplevelser på skøjterne hver dag i december.

December på skøjtebanen

En oplevelse på skøjter er en god familievenlig aktivitet hver dag, oplyser Martin Hjelm Pedersen, købmanden i Spar Blokhus, som står for driften af banen.

Udover at det er meget hyggeligt, så fortæller han, at der løbende er spændende aktiviteter. Der er f.eks. flot lysshow med Disco on Ice hver dag fra kl. 17.00, hvor der bliver skruet ekstra op for musikken mens banen bades i et flot lysshow og omdannes til et dansegulv.

Hver torsdag kl. 20.15 er alle velkommen til ishockey-hygge med Blokhus Ducks. Der er et mål i begge ender, og så bliver der spillet ishockey, hvor alle kan deltage uanset niveau.

Den 20. december åbner skøjtebanen kl. 13 og kl. 15-17 er der besøg af selveste julemanden, der kommer for at ønske glædelig jul.

Han deler slikposer ud til de første 100 børn samt glögg til de voksne.

Martin Hjelm Pedersen opfordrer til, at alle holder øje med Skøjtebanens Facebookside, hvor der løbende bliver offentliggjort mere om aktiviteterne.

Som altid kan der bookes en tid på www.blokhuskojtebane.dk og 55 min. koster kr. 50,-.
Til gengæld er det incl. lån af skøjter.

Hyggehjørne

-Som et nyt tiltag i år er der blevet etableret et varmt hjørne, hvor man under de varme lamper kan hygge sig i tørvejr og f.eks. nyde pandekager og vafler samt snacks, varm cacao og kaffe, fortæller Martin Hjelm Pedersen.

Som altid er det selvfølgelig også muligt at kombinere turen med en shoppetur i de mange spændende butikker eller en smagsoplevelse på en af restauranterne, der frister med gode tilbud.

Læs om fantastiske oplevelser og events