Aabybro

Hårdtslående juletradition

Pandrup Bokseklubs julestævne fyldte DGI Huset

– For mange er det blevet en lige så sikker tradition, at de skal til Pandrup Bokseklubs julestævne som, at de skal have and eller steg juleaften.
Årets stævne 27. december i DGI Huset i Aabybro var ingen undtagelse.

Klapsalver til klaps i ringen
Et medlevende publikum i en fyldt hal sørgede for, at den firkantede ring var omgivet af en intens stemning, der bølgede godt med i takt med slagudvekslingerne i ringen.
– Julestævnet har en stor betydning for os. Det er vores største event, og vi får præsenteret vores boksere og talenter, siger Kasper Bruun, formand for Pandrup Bokseklub.
– Det er efterhånden lykkedes os at samle mange mennesker til stævnet, og for mange er det blevet en fast tradition. Det betyder rigtig meget for os, uddyber han.

En perlerække af mestre

Selv om den danske mester og OL-kandidat Frederik Lundgaard Jensen måtte melde afbud på grund af en skade, så kunne Pandrup Bokseklub i år præsentere et ekstra stærkt program med flere danske mestre samt hårdtslående modstandere.

Pandrup Bokseklub mønstrede blandt andre den danske seniormester Torben Keller samt U-17 mestrene, tvillingerne Magnus og Jonas Jakobsen.
Og fra Hornsyld var der også lånt et par danske mestre samt sværvægtere.

Thomas og Per Jensen var til boksestævnet, mens Frederik Lundgaard Jensen var skadet. Foto. Vores Jammerbugt

Fast tradition for familien Jensen

Afbuddet fra Frederik Lundgaard Jensen hindrede dog ikke hans far, Per, og bror, Thomas, i at holde fast i deres tradition med at besøge julestævnet.
– Her er altid en god stemning. Man møder en masse mennesker, man ikke har set i et år. Og så vil vi jo gerne bakke op om bokseklubben, fortæller Per Jensen.

Får stævnet til at klappe

Forud for stævnet er der blevet ydet en stor frivillig indsats for at få det til at klappe.
– Forberedelserne begynder i oktober, men vi har nu arrangeret julestævnet i en del år, så vi har nogle faste lister at gå frem efter. Det er i starten af december, der for alvor bliver travlt blandt andet med at besøge de mange sponsorer, som heldigvis giver os en stærk opbakning, fortæller Kasper Bruun.

Lys fremtid for Pandrup Bokseklub

Så takken for indsatsen for Pandrup Bokseklub er en branding af klubben, præsentation af bokserne samt en styrkelse af sammenholdet, fordi man yder en indsats sammen. Og det er med til at tegne fremtiden for bokseklubben.
– Den ser absolut lys ud. Vi har mange dygtige boksere, som er i toppen af den danske elite, og vi har unge rigtig dygtige talenter, som er parate til at tage over, og vi har flere på vej, siger Kasper Bruun og tilføjer.
– Målsætningen er også, at Pandrup Bokseklub fortsat skal være en af landets bedste klubber.

Læs om fantastiske oplevelser og events