Juletræ Hune
Blokhus

Juletræstænding med succes

Hune Borgerforenings julearrangement blev besøgt af mange flere gæster end tidligere år
 | FOTO: Poul Nymark  

Den traditionelle juletræstænding i Hune, der blev afholdt 1. søndag i advent, var i år en populær aktivitet og også meget mere end tidligere år.
– Vi kunne se på antallet af skænkede forfriskninger, at der var mange flere der mødte op i år, så vi er ovenud tilfredse med arrangementet, fortæller en glad formand i Hune Borgerforening Poul Andersen. Og det var gæsterne også. Der var desuden tørvejr, og det er vi taknemmelige for.
Vi har inviteret bredt i lokalsamfundet og blandt andet også Hune Naturbørnehave. Vi er jo i hård konkurrence med alle de øvrige lokale aktiviteter, og så er det jo dejligt at se den opbakning og opleve den positive stemning, fortsætter Poul Andersen.

Og næstformand i borgerforeningen Merete Fuglsang stemmer i: Det er vildt dejligt, at de mange børnefamilier samt unge og ældre støtter op om aktiviteten og samtidig se, at der bliver snakket og hygget på kryds og tværs.

Museum for Papirkunst åbnede desuden dørene for de besøgende, hvor der blev serveret æbleskiver, kaffe og slikposer af borgerforeningen, og de mange gæster kunne gå en tur rundt i museet helt gratis eller klippe julehjerter i papirværkstedet.
-Det er flot at museet åbner dørene helt gratis, og vi er rigtig glade for det positive samarbejde, siger Merete Fuglsang Hansen.

Som afslutning blev der sunget 2 julesange og juletræet blev tændt.
-Det er vigtigt at vi fastholder traditioner og fællesskab i lokalsamfundet. Vi får hilst på børnefamilierne og hinanden ved sådanne arrangementer, og bagefter går man derfra og har ønsket glædelig jul til alle, siger Merete Fuglsang Hansen og fortsætter: Det gør at familierne får et tilhørsforhold til Hune, og det styrker samtidig det lokale sammenhold. Det er dejligt at borgerforeningen kan bidrage til det.

Sikkerhed i den mørke tid

Men juletræstændingen var ikke det eneste, der var lagt op til denne dag. Borgerforeningen havde investeret i sikkerhed her i vintermørket og uddelte i den forbindelse reflekser til de fremmødte. Det blev også taget godt imod, og der blev udleveret mange – både til voksne, børn, børnebørn og sågar til hundene.
– Initiativet er meget vigtigt i en tid hvor flere gadelys bliver slukket, og det blev taget rigtig godt imod, fortæller Poul Andersen og Merete Fuglsang Hansen fortsætter: Der er flere reflekser på kontoret, og de hjælper jo kun hvis de kommer ud og virke, så man skal bare kontakte 1 i bestyrelsen for at få en udleveret.

Læs om fantastiske oplevelser og events