Pandrup

Kæmpe sejr i årets første træningskamp

Jammerbugt FC sendte Skjold Sæby hjem med nederlag på 9-2

– Modsat efterårets problemer med at score mål, så fik Jammerbugt FC nettet til at blafre i årets første træningskamp, som blev spillet på hjemmebane torsdag aften 23. januar.
Jammerbugt FC vandt 9-2 over Skjold Sæby fra Danmarksserien.

Syv forskellige målscorere
I 1. halvleg scorede Viktor Ahlmann, Sead Gavranovic, Max Møller og Christian Rye, mens Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø samt på ny Max Møller og Sead Gavranovic var på pletten efter pausen.

I det hele taget så det særdeles fornuftigt ud over hele linjen hos Jammerbugt FC, der både defensivt og offensivt viste lovende takter.

Foto: Flemming Dahl Jensen

Tilfreds træner
– Vi skaber rigtig meget og scorer flittigt. Faktisk har vi chancer til flere mål, men når vi putter ni ind, kan vi kun være tilfredse. Vi spiller med stor koncentration og spiller god fodbold. I det hele taget var det bare en virkelig god indsats på alle fronter, lød det efterfølgende fra en tilfreds cheftræner Bo Zinck.

– Jeg vil også gerne rose Sæby, som takkede ja til denne kamp. Det er et godt Danmarksseriehold, vi var oppe imod. Derfor glæder det mig også meget, at vi præsterer på så højt niveau i vores første træningskamp, sagde Bo Zinck.

Foto: Flemming Dahl Jensen

Vejgaard på besøg
Allerede lørdag er der kamp igen. Her gælder det divisionskollegaerne fra Vejgaard.

– Vi tager den gode præstation med til Vejgaard kampen, hvor vi bliver udfordret. Spillerne er ramt af trætte ben. De er blevet kørt hårdt her i starten af forberedelserne, men det er også sådan, vi gerne vil have det, siger Bo Zink
Kampen er ligeledes på hjemmebane.

Læs om fantastiske oplevelser og events