Nyheder
imported

Kære høns – så er der overarbejde

Kreativt Påskeværksted på Torvet i Blokhus danner ramme for underholdende maling af påskeæg. Påsken giver anledning til at sætte sig ned sammen med børnene og lave lidt påskehygge

 

Blokhus:

Kreativt Påskeværksted på Torvet i Blokhus danner ramme for underholdende maling af påskeæg

Tekst & Foto: Louise Kande Pedersen

 

Det er nu snart den tid på året igen, hvor de kære høns kommer på overarbejde. Påsken nærmer sig med hastige harehop, og den byder på særdeles mange traditioner. Inden længe får vi rødglødende kinder og øjne der er ved at trille ud af hovedet af at puste og puste.

Skolerne holder snart påskeferie, børnehaven har lukket på helligdagene og der venter sig måske et par fridage fra arbejde. Det er den tid på året, hvor der skal pustes, trilles, gemmes og males på æg i laaange baner.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer derfor til Kreativt Påskeværksted på Torvet i Blokhus. Der vil være mulighed for at male, pensle og pynte påskeæg, og Værkstedet er åbent alle dage i påskeugen fra kl. 10.00-12.00, dog ikke Skærtorsdag hvor der afholdes et Påskemarked i teltet.

Én af medarrangørerne, Per Christiansen – Kalstrup, fortæller, at der ikke er nogen grund til at slå alarm, for de forældre der er bange for at kreativiteten eller håndarbejdet svigter.

– Hvis nu det utænkelige sker, så kan de altid nøjes med at agere hjælpere, mens junior får frie tøjler og klarer ærterne – det er sjovt, underholdende og godt for finmotorikken.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events