Nyheder
imported

Karavanen takkede af i Blokhus

Heste, dans, musik og teater har skabt liv i sommerlandet.

Tekst: Lotte Kande – Foto Poul Nymark

Kulturkaravanen er bestående af hestevogne, kuske, dansere, musikere, skuespillere, scenografer og flydende scener, plus de mange som har fulgt med truppen med på forskellige tidspunkter. Alle har de været afsted på en to måneders rejse gennem Danmark fra Møn til Vendsyssel.

Ingstrup

Ingstrup by var 2. sidste stop på turen. Her blev der budt på besøg i Bogbrugsen med fortællinger om byen, besøg hos kunstner Annette Bang Andersen og Eydna Kjelnes, optog til skolen med optræden og udklædte børn, rundvisning på byens mejeri og fællesspisning i Forsamlingshuset med underholdning v. bl.a. karavanens folk. En solrig dag med stor opbakning fra lokalområdet.

Afslutningsshow på Blokhus Strand

Onsdag d. 13. juli kunne karavanen så takke af i Blokhus. Det skete på Blokhus strand, hvor det lune sommervejr muliggjorde, at lave en flot ildforestilling sammen med danseteatret; NordenFra. Gæster, turister og lokale kunne nyde en fantastisk og enestående aften. Mens solen gik ned over havet lod publikum sig imponere at det store kulturelle set-up.

Visionen

Visionen omkring Kulturkaravanen har været at skabe smukke begivenheder i lokalsamfund med et fællesskab omkring kunst og kultur og dokumentere, hvordan gode kulturkræfter er med til at skabe kulturelle fællesskaber i lokalsamfundene.

Alt foregår udendørs, på gader og torve og især på steder, hvor der ikke almindeligvis er kulturelle begivenheder.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events