Aabybro

Karen og Rene klar med drive-in-bio

Aabybro-folk bag opløftende oplevelse i påsken

– Selvom hoteller, restaurationer og oplevelsesbranchen på det nærmeste er lukket helt ned som følge af COVID-19 og restriktionerne, så har de to eventmagere, Karen Bering og Rene Jeppesen fra Aabybro, fundet på en opmuntrende oplevelse hen over påsken.
Nemlig drive-in-bio på p-pladsen hos Himmerland Golf & Spa Resort med mulighed for tilkøb af lidt godt at spise.

De gode oplevelser
Fredag, lørdag, søndag og mandag klokken 20 vises filmene ”Jagtsæson” og ”Den eneste ene” på skift.
Karen Bering gjorde opmærksom på den nye mulighed på Facebooksiden for sit eventbureau, Og Bering, tirsdag formiddag 7. april, og siden er hun nærmest blevet lagt ned i positive tilkendegivelser.
– Vi trænger til nogle positive oplevelser og opmuntringer i denne tid, noget der er godt for vores mentale sundhed, mener Karen Bering.

Åbner for salget
Man bestiller billet via mailen:
bio@hgsr.dk
Salget af billetter er startet, men indtil onsdag klokken 12 er der forkøbsret for borgere i Vesthimmerlands Kommune, som sammen med Himmerland Golf & Spa Resort bakker op om eventen.
Karen Bering og Rene Jeppesen kunne nemlig ikke finde samarbejdspartnere til ideen i Jammerbugt.

Højst 50 biler
Der er plads til 50 biler til hver forestilling, som er godkendt af politi, sundheds- og andre myndigheder.
– Der er rigtigt mange regler, vi overholder med instruktioner om, hvad man skal gøre, hvis man skal tisse, eller at man kun må åbne bildøren i højre side, fortæller Karen Bering.

Karen Bering. Privatfoto

– Vi er her stadig
Med statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag aften 6. april om, at alle store arrangementer hen over sommeren ikke bliver til noget, så blev en hel del bestillinger i ordrebogen for Karen Berings eventbureau streget.
– Vi bliver ikke rige af at arrangere drive-in-bio. Vi gør det for at vise, at vi ikke giver op og, at vi stadig er her og har ideer til gode og sjove oplevelser, siger Karen Bering.

Læs om fantastiske oplevelser og events