Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Kartoffelferien var en succes

Naturstyrelsen takker for en fantastisk stor deltagelse til årets familieaktivitetsag onsdag d. 19. oktober.

Flere end 300 gæster deltog i årets Kartoffelferie og familieaktivitetsdag, onsdag den 19. oktober, hvor der var fokus på gamle dage, familie og kartofler i Blokhus Klitplantage.

– I gamle dage holdt børnene fri fra skole i efterårsferien og var nødt til at arbejde i kartoffelmarken, da vinterføden skulle i hus. I Blokhus Klitplantage skulle vi denne dag ”smage” på gamle dage, og med en rekord stor tilmelding blev der bl.a. lavet bagte kartofler og smagsprøver på bl.a. kartoffelsuppe i den store bageovn på den flotte grønne plads, siger naturvejleder Søren O. Sørensen fra Naturstyrelsen. Der blev lavet kartofeltryk, leget, bagt og fortalt historier om naturen, forklarer han. 

Sponsorerne er vigtige

Et sådan arrangement kan kun lykkedes, når der er frivillige sponsorer, som bakker op.  – Hune Bageri gav alt det dej, der skulle bruges til de mange pandekager mens St. Vildmosegård V. Jesper Bjerregaard sørgede for de mange kartofler der nærmest skulle bruges til alt. – Og så er det jo fantastisk, at de mange kartofler er smagfulde lyse vildmosekartofler, afslutter Søren O. Sørensen.  Læs mere om St. Vildmosegård her http://www.stvildmosegaard.dk/forside/

Læs om fantastiske oplevelser og events