Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Kasper på svær opgave

Kasper Bruun møder dygtig Marrokansk bokser, og lover underholdning

Kasper Bruun møder dygtig Marrokansk bokser, og lover underholdning

Den ubesejrede danske Let Weltervægtsbokser Kasper Bruun fra Pandrup, kommer på karrierens nok sværeste opgave, når Euro Event præsenterer professionel boksning ved arrangementet ”Gigant X-Mas Party” lørdag d. 15. december i Gigantium i Aalborg.

Bruun, der siden debuten i bar overkrop tilbage i 2008, har vundet femten gange og bokset én kamp uafgjort (15-0-1), møder den rutinerede Tarik Madni fra Marokko, der kommer til Danmark med en rekordliste på sytten sejre, fire nederlag og én uafgjort (17-4-1).

Madni, der i dag er bosat i Belgien hvor han har bokset de fleste af sine kampe, har i modsætning til Kasper Bruun flere titelkampe i bagagen, blandt andet en kamp om IBC Verdensmesterskabet i 2010, som han tabte på point i Ukraine til den ubesejrede Volodymyr Kravets.

Hans tre yderligere nederlag var også mod top modstandere: på point til Viktor Postol (13-0) i Ukraine, på en skade til franske Yvan Mendy (22-2-1), og en tæt point-afgørelse til Steve Jamoye (10-0) i Belgien. Det er altså ikke noget nyt for Madni at bokse på udebane, og han er på ingen måde skræmt af sin danske modstander:

– Jeg har allerede studeret Bruun på Youtube. Han er en god bokser, men han kan ikke komme med noget jeg ikke har set før.

og Tarik Madni har selvtilliden i orden.

– Jeg ved ikke om man i Danmark tror jeg blot kommer for pengenes skyld, men det er langt fra tilfældet. Jeg kommer udelukkende for at besejre Kasper Bruun, og jeg vil gå gennem ild og vand for at gøre netop det d. 15. december, udtaler Madni.

25-årige Kasper Bruun er da også klar over at han får noget at se til, og han har trænet hårdt siden hans seneste kamp, d. 5. oktober i London hvor han besejrede bulgarske Radoslav Mitev:

Det bliver en svær kamp, uden tvivl, men jeg er sikker på jeg kan besejre Madni og tage næste skridt mod en titelkamp. Jeg glæder mig til at bokse foran mit hjemmepublikum i Aalborg, og de kan også godt glæde sig, for jeg satser på at levere underholdning for alle pengene.”

Udover Kasper Bruun byder stævnet også på comeback til den hårdtslående sværvægter Claus Bertino (13-4) i hans første kamp for Euro Event, samt kampe med Kim Poulsen (21-1), der ligesom Bruun håber på en titelkamp i den nærmeste fremtid, og de to lovende ny-professionelle Abdul Khattab (2-0) og Stephan Alms

Læs om fantastiske oplevelser og events