Blokhus

Kendt ansigt bliver ny chef i Jammerbugt

Ny chef for Vækst Jammerbugt bliver Anna Tjallien Oosterhof, der tiltræder 1. marts 2021.
Anna Oosterhof er 46 år og kommer til at stå i spidsen for Jammerbugt Kommunes arbejde med erhverv og turisme.
Hun er i forvejen et kendt ansigt i turismebranchen og involveret i det nye samarbejde mellem destinationerne, Blokhus og Løkken.

Vigtige hovedopgaver
En af de større opgaver, der ligger i den nærmeste fremtid, er at sikre et fortsat frugtbart samarbejde med det nyetablerede Erhvervshus Nordjylland, samt videreudvikle samarbejdet med det nye turismedestinationsselskab skabt af Jammerbugt Kommune og fire andre kystkommuner – Destination Nordvestkysten.
En anden hovedopgave er at fastholde det gode erhvervsklima i Jammerbugt Kommune, hvor Vækst Jammerbugt er bindeled mellem de mange virksomheder og diverse tilbud om hjælp, vejledning og netværksdannelse.

Bred erfaring
Med sig har Anna Oosterhof en bred erfaring med strategisk samarbejde inden for erhvervs- og turismeudvikling. Senest som projektchef i Destination Nordvestkysten.
– Det har været afgørende for os, at den nye chef for Vækst Jammerbugt har erfaring med at arbejde med de mange samarbejdspartnere, som vi har mange af både i og uden for kommunen, ligesom den nye chef skal brænde for udvikling. Anna har netop stærke relationelle kompetencer, og samtidig har hun solid faglige indsigt og praktisk erfaring inden for erhvervsudvikling og udvikling af turisme, fortæller direktør Thomas Krarup.

Fantastisk ånd
Anna Oosterhof har senest arbejdet som projektchef i Destination Nordvestkysten og som turismeudviklingschef i Hjørring kommune, og har derfra erfaring med en bred vifte af opgaver. Herfra har hun også et stort kendskab til de kommunale erhvervskontorer.
– Jeg glæder mig til at engagere mig i erhvervsområdet i Jammerbugt kommune. Der er en helt fantastisk ånd i Jammerbugt, hvor man tager selvstændigt initiativ og hjælper hinanden – ”på Jammerbugtsk” – og hvor vi i Erhvervsafdelingen aldrig er mere end et telefonopkald væk. Det kan jeg rigtigt godt li’. Og så ser jeg frem til at arbejde sammen med den dygtige medarbejderskare, som jeg skal løfte de mange opgaver med, siger Anna Oosterhof.
Privat bor Anna Oosterhof i Guldbæk med mand og tre børn.
Fritiden bruges i sommerhus i Blokhus eller i naturen på en landevejscykel med vennerne.

Læs om fantastiske oplevelser og events