Nyheder

Kendt kvinde bag Møbelsalg i Tylstrup

 | FOTO: Presse
Vokset op med møbler

Specialproducerede sofaer efter kundens ønsker, kvalitetsmøbler fra anerkendte møbelbrands til konkurrencedygtige priser samt professionel service er det, du vil blive mødt af i Møbelsalg i Tylstrup. Et bevidst valg foretaget af indehaveren Annette Gade og samtidig en strategi, der har ført til hendes succes med møbelforretningen, der har eksisteret de seneste 10 år, hvoraf 5 år er i Tylstrup.

Ud af velkendt familie

Annette Gade stammer oprindeligt fra Aalborg og er også bosiddende der i dag. Hun er datter af tidligere indehaver og stifter af Gades Møbelcenter, Poul Gade, så det at handle med møbler ligger selvsagt i blodbanerne. – Jeg er vokset op med møbler, som hun siger. Min far trak sig tilbage for flere år siden og overdrog tilbage i 1999 sin forretning til en række medarbejdere. Jeg var så direktør i Gades Møbelcenter i en årrække, men etablerede efterfølgende min egen virksomhed med salg af møbler.

Hun fortæller, at hun først startede med engroshandel og import af møbler fra Asien. – Men jeg savnede kundekontakten, siger den 57-årige erfarne møbelsælger, og derfor etablerede jeg butikken på 600 m2 i Tylstrup. At valget netop faldt på Tylstrup begrunder hun med, at hun syntes det var fjollet at betale den dyre husleje i Aalborg, når de kunne spare penge ved at bo i Tylstrup. Det havde ingen betydning for at drive deres forretning. Websalget er sidenhen eksploderet, og det har også ført til et stort behov for lagerplads, som er tilgængeligt, hvor de bor i dag.

Sjællændere elsker det

Virksomheden har virkelig formået at slå igennem på Sjælland. De er vilde med varerne i den nordjyske forretning. Især det at kunne få specialdesignet sin sofa med møbelstof ud fra egne ønsker samt kort leveringstid er et produkt, som hun har haft stor succes med, og noget de gladelig tager turen fra Sjælland til Nordjylland for. – Jeg synes det er spændende og er meget imponeret over, hvor mange sjællændere vi i virkeligheden har besøg af. De vil gerne se på varen, og de fortæller os, at den kvalitet og service kombineret med vores ekspertise og gode råd, er slet ikke noget de er vant til derovre. Det er jo besynderligt, men skønt for os.

Konkurrencedygtige priser

Udover de mange sjællandske fans, så sælger forretningen også de populære mærkevarer til det øvrige Danmark og rundt omkring i Norden.
– Men vi vil også meget gerne gøre opmærksom på os selv i vores lokalområde. Vores varer henvender sig til en bred målgruppe, og vi leverer hurtigt da vi har de mest solgte produkter på lager. 

Samtidig er vi konkurrencedygtige på prisen, da vores forretning er total uafhængig af kæder. I den forbindelse kan vi tilbyde kunderne nogle meget bedre priser, fortæller Annette Gade, og det er helt klart også vores styrke.

Forretningen holder åbent torsdag, fredag, lørdag eller efter aftale.

Læs om fantastiske oplevelser og events