Nordjyske Skotlander Spirits der er kendt for deres prisvindende rom og gin, åbner nu egen butik i produktionslokalerne i Pandrup. Der vil være mulighed for at se produktionen, deltage i events og få gratis smagsprøver.

Normalt skal man besøge en af de over 200 specialbutikker i Danmark for at kunne købe Skotlander Rum, Herbie Gin, Ellenor og Great Dane Rum. Men nu åbner den Jammerbugt-baseret rom- og ginproducent butik, hvor kunderne kan se produktionslokalerne mens de smager på dråberne og handler.

Skotlander
Skotlander
Skotlander

Fra online salg til fysisk butik

– Vi har haft god succes med vores webshop under nedlukningen og fundet ud af, at folk gerne vil handle lokalt og nyde noget der er produceret i lokalområdet, det vil vi nu gøre endnu bedre, siger Line Ibsen, butikschef hos Skotlander Spirits.

Samtidig åbner selskabet for, at man kan komme på rundvisninger, romsmagninger og lave unikke events for både private og virksomheder.

Går imod tendensen

Detailhandlen har over de seneste ti år været presset og ifølge Dansk Erhverv er over 13% af mindre butikker lukkede. Det ønsker Skotlander Spirits at ændre på.

– Vi vil være lokalt forankret og skabe arbejdspladser, lige her midt i Jammerbugt, så derfor bryder vi tendensen, siger Line Ibsen, der har været ansat i Skotlander siden 2020.

Skotlander
Skotlander

Verdens bedste rom og gin

Skotlander producerer en række velkendte mærker indenfor spiritus. Blandt andet Skotlander Rum, der i 2015 vandt prisen som Verdens Bedste Lyse Rom i Miami samt Herbie Gin, der i 2018 vandt den prestigefyldte The Gin Master. Derudover laver selskabet en af de bedstsælgende rommer Great Dane Rom og hyldeblomstlikøren Ellenor.

 

Butikken inviterer til åbning

Alle er inviteret til åbning tirsdag den 6. december fra kl. 15 til 19, hvor der vil være gratis smagsprøver på alle varerne samt gode tilbud på årets julerom og nytårsgin. Det vil også være mulighed for at tappe sin egen rom direkte fra egetræsfad.

Adressen er Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup og der er åbent alle hverdage fra 8-15.

Læs om fantastiske oplevelser og events