Brovst
imported

Kent og Chris er Garant for god service

Alt i tæpper, gulve, gardiner og bløde hvidevarer.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Ved den østlige indkørsel til Brovst, på Merkurvej, troner Garant Brovst med 1.500 kvadratmeter butik og 1.000 kvadratmeter lager med alt i gulve, tæpper, gardiner, fliser samt solafskærmning og materialer til akustik.
– Vi har også brugskunst og alt i bløde hvidevarer. Det vil sige puder, dyner, håndklæder og så videre, fortæller Chris Hjørringgaard, der ejer butikken sammen med sin far Kent.

Store, små og sommerhuse
Garant Brovst tæller omkring 20 ansatte, og de har travlt på den gode måde.
Både med at køre ud og servicere hr. og fru Jensen i nærområdet, Jammerbugt Kommune, men også med større opgaver til erhverv.
– Vi er lige blevet færdige med de nye ungdomsboliger ved Fjerritslev Gymnasium, og vi er gang med gulve og gardiner til 26 værelser på Himmerland Golf og Spa Resort, fortæller Chris Hjørringgaard og uddyber.
– Vi har også mange opgaver med sommerhuse. Både renoveringer og nybyggeri, hvor kunden er med fra start med valg af materialer.

Deler erfaringerne
Kunderne søger til Garant Brovst, fordi de får kendskab til forretningen via mund-til-mund-metoden.
– Mange af vores kunder fortæller, at de har familie eller venner, der tidligere har handlet hos os og fået en god oplevelse, og forhåbentlig tilbyder vi dem en god service til en fornuftig pris. Desuden har vi den fordel, at vi har masser af erfaring og gode råd, som vi gerne deler ud af. For eksempel når kunden kommer her for at købe et gulv, som man selv vil lægge, fordi vi til daglig jo selv er vant til monteringen, siger Chris Hjørringgaard og lover.
– Vi følger altid tingene helt til dørs.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events