Blokhus

Klar til Forest To The Bay

Omkring 500 deltagere forventes til motionsløb for hele familien

Det gryende forår har meldt sin ankomst både i naturen og i benene og hjerterne på masser af ivrige og glade motionsløbere. Når solen begynder at stå højere på himlen, temperaturerne at stige og dagene bliver længere – ja, så er det med at få løbeskoene på og komme ud at opleve naturen på allernærmeste hold, alt imens konditionstallet stiger, og blodet begynder at rulle raskere i årerne. Og så er der tale om et motionsløb for hele familien, store som små – og der er distancer for enhver type af motionsløbere.

Den lange på 21 km i form af en halvmaraton, den mellemste distance på 10 km og endelig en distance på 5 km, hvor også de mindre børn kan være med. For de helt små er der en stor og spændende naturlegeplads at boltre sig på ved den store åbne plads ved indgangen til Danmarks måske bedste Gate Way i Blokhus Klitplantage. – Det er også herfra, at starten går til året løb, der finder sted søndag efter påske – nærmere betegnet d. 7. april.

Garanti for en optimal og unik løbeoplevelse

Det er DGI Trail Cup i samarbejde med PGU Runners, der er arrangørerne bag den store løbeevent.

Der er tale om et løb i et både smukt og afvekslende terræn, så arrangørerne kan garantere deltagerne en optimal og unik løbeoplevelse, hvor turen gennem storslåede skovområder, snoede stier og  på de lange distancer den smukke hvide sandstrand med det blå hav i horisonten er en lise for både krop og sjæl. Ruten er således en ægte trail-rute med det varierede og kuperede terræn, grusveje, vandrestier og smalle single tracks.

Fra arrangørside anbefales løbesko med et godt greb (trailsko) for at forebygge skader og uheld undervejs, da underlaget afhænger meget af de vejrmæssige forhold.

Omkring 500 deltagere forventes

Så det er med at få meldt sig til og tage familien med, hvad enten man har været med før eller skal prøve det for første gang. Oplevelsen af, at et folkeligt fællesskab går op i en højere enhed med sund motion og store naturoplevelser kan ikke overvurderes. Og Charlotte Thorsager Kronborg fra PGU Runners forventer da også stor tilslutning – omkring 500 deltagere eller måske endda endnu flere, lyder vurderingen.

Glæd jer til Forest To The Bay i Blokhus søndag d. 7. april 2024.

Læs om fantastiske oplevelser og events