Blokhus Medier_logo-01
Brovst

Klar til Sommerkunstskole på Bratskov

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget inviterer igen år 7-12årige børn i Jammerbugt Kommune til en uge med kunst, kreativitet og samvær.
Sommerkunstskolen afvikles i den sidste uge af skolernes sommerferie og der er plads til i alt 60 deltagere på tre forskellige hold; KUNST & DESIGN, DANS og VI BYGGER.


Forbehold for aflysning

– I år er vi jo desværre nødt til at tage forbehold for en eventuel aflysning som følge covid-19, men vi håber selvfølgelig meget, at det er muligt at afholde Sommerkunstskolen i år og det bliver selvfølgelig ifølge de til den tid gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.
– Sommerkunstskolen er en årligt tilbagevendende succes med mange glade og kreative børn. Det er en uge, som vi meget nødigt vil undvære, fortæller Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget. Sommerkunstskolen giver vores børn mulighed for at være sammen med og bliver undervist og inspireret af professionelle kunstnere en hel uge. Hvornår får man ellers mulighed for det?

Kunstnere underviser
Det er kunstnere, der underviser og eleverne får både mulighed for fordybelse, udvikling af deres kreative evner og for at få nye venner. I år kan man bl.a. arbejde med maling, skulpturelt tekstildesign, danse rytmer fra fjerne kyster samt skabe store monstre. Både drenge og piger er meget velkomne. Tilbuddet sendes ud til alle folkeskoler og friskolers elever i målgruppen i Jammerbugt Kommune via skolernes elektroniske kommunikationsplatforme. Og man får naturligvis sin deltagerbetaling tilbage i tilfælde af en aflysning. Man kan læse mere på Jammerbugt Kommunes hjemmeside.

Læs om fantastiske oplevelser og events