Blokhus

Klovneløb i Blokhus

Spar Blokhus samler ind til godt formål
Klovneløb 2 spar

Søndag i uge 29, d. 23 juli, er Spar i Blokhus vært ved Danske Hospitalsklovnes særlige Klovneløb. Løbet, der har til formål at støtte indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå et sygdomsforløb igennem, arrangeres med start fra Blokhus Torv og koster kr. 70,- incl. diplom og medalje. – I Blokhus laver vi en helt særlig dag, fortæller Martin Hjelm Pedersen fra Spar i Blokhus. Han står bag arrangementet, hvor Torvet, udover at været start og målfelt, omdannes til et børneunivers, med både leg, hoppepude, slush-ice og is.

Mek Pek show

Gennem de sidste mange år har Mek Pek opbygget et solidt image som børnenes ven. Med en usædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle. – Derfor synes vi også at han passer ind på denne søndag, fortæller Martin videre. Mek Pek går på scenen kl. 12.00, hvorefter der vil være trylleshow mm.
Selve løbet starter kl. 10.30., ruten er på 2,7 km. – Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål, afslutter Martin til Blokhus Avis

Læs om fantastiske oplevelser og events