Nyheder
imported

Klumret Klummeforfatter: Klædeskabet

"Uheldigvis, så står man med op til flere poser, som man helst skal kunne få smuglet ind derhjemme uden at manden opdager det. Det er det mest nervepirrende øjeblik!"

Klumret Klummeforfatter:

Klædeskabet

De fleste kvinder kender det nok. Klædeskabet bugner af tøj, men der er ikke noget at tage på

Foråret er på sit højeste og energien forplanter sig stille og roligt I kroppen. Shoppe-genet vågner for alvor op igen. Butikkerne bugner af fristelser, nye varer og masser af farver.

Fristelserne er enorme. Selvom man siger til sig selv – såvel til manden derhjemme…..at man ikke mangler noget, så bliver man hurtigt overbevist om det modsatte. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at leve uden lige præcis denne kjole, disse bukser eller PRÆCIS denne skjorte. Man bliver nødt til at slå til med det samme.

Tænk hvis man skulle vente, og varen var udsolgt i netop den størrelse, når man fik rigtig brug for den. Og når man nu er i gang, så kommer man da også til at mangle et par sko og evt. en taske som passer til produktet. Men uheldigvis, så står man med op til flere poser, som man helst skal kunne få smuglet ind derhjemme uden at manden opdager det. Det er det mest nervepirrende øjeblik.

Fordi sidste gang man blev taget på fersk gerning, da lovede man højt og helligt, at der kom til at gå rigtig lang tid, inden man fik behov igen for nyt til klædeskabet. Og han fik ganske ret i, at man ikke mangler noget som helst.

Han ved bare ikke, at det kun er en lille skrøne, som bliver lukket ud. For hvad gør man ikke for husfredens skyld!

Læs om fantastiske oplevelser og events