Aabybro

Knæk Cancer cykler – og går – igen i Aabybro

Efter et par års pause på grund af Covid-19 vil der søndag 24. oktober igen blive afviklet Knæk Cancer cykeltur/gåtur kl. 10 med afgang fra Time2fitness på Kattedamsvej i Aabybro.
Arrangementet har været afviklet en lille håndfuld gange og er en del af det store indsamlingsshow på TV2, som foregår den efterfølgende lørdag. Dermed starter Knæk Cancer cykelturen/gåturen en livlig uge i Aabybro, hvor der vil være mange aktiviteter, der samler ind til det gode projekt.

Fælles afslutning
Cykelturen er på 30 kilometer og starter hos Time2fitness. Turen går via Gjøl, inden den slutter ved EDC på Torvet i Aabybro.
Her vil cykellisterne blive forenet med dem, der har været på gåtur, og der vil være en samlet afslutning.
Til dette års udgave vil det være muligt at vælge en gåtur på 5 eller 10 kilometer. Deltagelse koster 250 kroner. Pengene går til det gode formål, og tilmeldingen foregår ved betale beløbet på mobilepaynummeret: 654066.
Udover forfriskning på turen, blandt andet ved Birkelse hovedgård og Brugsen på Gjøl, vil deltagerne få en t-shirt samt et par strømper fra Aabybro-firmaet PEVELO, der fremstiller motionsstrømper i høj kvalitet.

Bike-battle
Udover dette arrangement vil der i dette års udgave også være ”Bike-batle” for firmaer i Time2fitness, hvor de skal konkurrere i forskellige discipliner på kondicykler.
– For hvert år vi har arrangeret dette, er det blevet større og større. Både deltagerantallet men også summen, som vi har kunnet give videre til det store Knæk Cancer-show, siger Torsten Brix fra planlægningsgruppen.
– Vi forsøger hele tiden at udvikle på arrangementet, og efter flere år i træk med godt vejr og ingen uheld får vi mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, hvor mange er gengangere. Så efter en trist periode med Covid-19 ser vi frem til igen at kunne mødes og skabe en god dag i Jammerbugt med masser af motion.
– Hver tredje dansker får kræft, inden de er fyldt 75 år, og to ud af tre overlever kræften, men det er stadigvæk den største dødsårsag i Danmark. Derfor er vi da stolte af at have været en lille del af rekordindsamlingen i 2019, siger han.
I 2019 blev resultatet 163.000.000 kroner, da TV2 samlede ind til forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Læs om fantastiske oplevelser og events