Blokhus

Knæk, kast og kamp til stregen

 | FOTO: Poul Nymark
Wrestlingrivaler tager kampen op i Blokhus
Wrestling

Lørdag d. 29 april kl. 14 bliver den store p-plads ved Kulturhuset & Skulputurparken besøgt af nogle af Danmarks bedste Wrestlere. Med showet i Blokhus, håber Dansk Pro Wrestling, at kunne skabe nysgerrighed og interesse for sporten.

Blokhus Wrestling Champion

Dansk Pro Wrestling indtager Blokhus lørdag d. 29. april – hvor der vil være underholdning for hele familien. Otte farvestrålende rivaler stiller op til hele fire vilde wrestlingshows. Hvem mon vinder titlen som Blokhus Wrestling Champion? Vær klar til at heppe og huje på din favorit-wrestler når det går ned i Blokhus. Billetter kan købes online og koster 60 kr. pr. person.

Kampsport og scenekunst

Wrestling er en blanding af performance og underholdning, der kombinerer kampsport og scenekunst. Sporten består typisk af forskellige højrisiko- manøvre som slag-, fald-, kast- og gribeteknikker, og det kræver intens specieltræning og fysik at udføre disse. Man bliver som publikum til en wrestlingkamp nemt grebet af stemningen da man opfordres til at heppe og tilsvine de forskellige wrestlingkarakterer. 

Læs om fantastiske oplevelser og events