Aabybro

Kø til genbrugsplads – 25 pct. mere at lave

Siden genåbningen af kommunens fire genbrugspladser i Aabybro, Brovst, Fjerritslev og Pandrup tirsdag 31. marts, så har der været tryk på.
Men det er gået fint med at tage mod de mange gæster og de mange leverancer af haveaffald og andet affald.
Det fortæller forsyningschef Peter Laursen, Jammerbugt Kommune.

Er i forvejen højsæson
– Vi har haft travlt. Påsken er i forvejen vores højsæson. Sammenlignet med en almindelig weekend i påsken, så har vi haft omkring 25 procent mere at lave, siger Peter Laursen.
– Det har betydet, at personalet har arbejdet i 12 timers drift, og vi har haft tre-holds-skift på lastbilerne til at køre affald væk, uddyber han.

Normale åbningstider
Genbrugspladserne havde også udvidet åbningstiderne til klokken 8-18, men fra og med mandag 6. april er åbningstiderne tilbage til det normale – nemlig klokken 11 til 18 på hverdage og 10 til 16 på søn- og helligdage.

På vej til genbrugspladsen i Aabybro mandag eftermiddag 6. april kl. ca. 13. Tålmodighed er en dyd. Foto: Vores Jammerbugt

Lange køer
Også på pladserne gælder det om at holde afstand, og derfor lukkes et bestemt antal ind ad gangen
Kombineret med, at for mange er påskeferien startet, betød det, at der var lange køer med ventende biler ved genbrugspladserne både i Pandrup og i Aabybro mandag eftermiddag – i Aabybro flere end 20 biler.

Læs om fantastiske oplevelser og events