Aabybro

Kom og få en bid street food i Aabybro

I dag, onsdag 13. maj, er det frem til klokken 19 muligt at få en bid street food i Aabybro, da Norsoe Food har parkeret sin food truck ved Fakta.
Her har Søren Olsen og Thomas Katkjær travlt med at lave fritter, churros, burgere, hjemmelavet tacos over gasblussene, mens kunderne i behørig afstand afgiver ordre og venter på den frisklavede mad.
– Jeg var træt af at stå gemt væk ude i køkkenet, så jeg købte den her vogn. Det er sjovt at komme rundt og lave innovativ streetfod og møde kunderne. Du får deres respons med det samme, fortæller Søren Olsen.

Søren Olsen var træt af at være gemt væk i køkkenet. Foto: Vores Jammerbugt

På landsholdet
Han har 10 år bag sig med jobs i storkøkkener og kantiner og er udannet på Gl. Rold Kro.
Og så er han med på det danske cateringlandshold og har deltaget ved VM, og i februar var han med til vinde OL for Danmark foran 22 andre nationer.
– Men jeg stopper på landsholdet, når det bliver samlet igen. Det tager for meget tid, når nu jeg er begyndt på det her, siger Søren Olsen.

Bilen holder ved Fakta frem til klokken 19. Foto: Vores Jammerbugt

Mere end burgere
Norsoe Food kører rundt i hele Nordjylland på alle hverdage, og street food er mere end burgere og tacos, mener Søren Olsen.
– Det kan også være fine dining med 12 retter, så vi tager også ud til arrangementer. I pinsen arrangerer Rold Kirke en gåtur, og så har vi aftalt, at jeg holder et sted på ruten, så folk kan få lidt at spise, siger Søren Olsen.

På udkig efter en base
Han er på udkig efter en fast base i det nordjyske og vil også gerne åbne en cafe samt tilbyde mad ud af huset, men er først og fremmest glad for sin street food truck.
– Folk har taget super godt imod os, fortæller han, og forrige gang han var i Aabybro, måtte han da også lukke før tid, fordi der var udsolgt.

Kommer igen
Norsoe Street Food kommer til Aabybro igen 4. juni, hvor han tilbyder street food ved Jem& Fix.

Læs om fantastiske oplevelser og events