Pandrup

Kommunen forlænger aftale med Jammerbugt FC

2. divisionsholdet er med til at markedsføre kommunen

– Jammerbugt FC er med en plads i 2. division kommunens højest rangerede fodboldhold og med til at sætte kommunen på landkortet.
Derfor har økonomiudvalget sagt ja til at forlænge både en samarbejdsaftale og et markedsføringsbidrag til Jammerbugt FC i årene 2020 til 2022.

Markedsføringen
Det drejer sig om et markedsføringsbidrag på 100.000 kroner om året samt et samarbejdstilskud på 50.000 kroner per år.
Markedsføringsbidraget skal understøtte, at kommunen og Jammerbugt FC fortsat kan have et divisionshold. Jammerbugt FC yder til gengæld en positiv eksponering og markedsføring af Jammerbugt Kommune i lokale samt regionale/nationale medier af enhver art.

Samarbejdet
Samarbejdstilskuddet skal støtte, at Jammerbugt Kommune og Jammerbugt FC fortsat kan sikre et højt fodboldfagligt ungdomsfodboldmiljø og klubsamarbejde på tværs af lokalområdets mange klubber med udgangspunkt i Jammerbugt FC’s ungdomselitehold fra U17 til U19.
Jammerbugt FC yder til gengæld en kompetent og kvalificeret indsats med at skabe det bedste udviklingsmiljø for unge fodboldtalenter fra hele lokalområdet trænet af kompetente trænere og understøttet af en tilsvarende kompetent sportslig ledelse.

Flere aftaler
– Vi har også aftaler med andre hold og individuelle udøvere. Det har vi for at støtte dem og markedsføre vores kommune. Når det gælder individuelle udøvere, så er det eliteidrætsfolk, som de dygtige skytter i Jetsmark Sogns Jagtforening, der er i spil til en plads ved OL. Og Pandrup Bokseklubs Frederik Lundgaard Jensen, der også sigter mod OL, siger borgmester Mogens Chr. Gade (V).
– Når det gælder holdidræt, så er der støtten til også 2. divisionshold, siger borgmesteren.
I forvejen yder kommunen lignende bidrag til blandt andre Aabybro Håndboldklub og Nordjysk Elite Speedway.

Læs om fantastiske oplevelser og events