Aabybro

Kommunen i tæt dialog om nye grunde i Nørhalne

Der har gennem længere tid været stor efterspørgsel efter byggegrunde i Nørhalne, hvor husene heller ikke får lov til at stå til salg særligt længe, ligesom der ofte er flere bud på husene.

Forhandlinger er i gang
Derfor arbejder Jammerbugt Kommune også på at få byggemodnet et nyt område, efter at alle huse i det private projekt Nicolas Have for længst er solgt.
Og Jammerbugt Kommune havde i denne uge et møde med ejeren af arealet på trekanten mellem Vadumvej og Sulstedvej.
Både jordejeren og Jammerbugt Kommune kom på mødet med et udspil, oplyser borgmester Mogens Chr. Gade.
– Nu skal vi så have sonderet terrænet hjemme i kommunalbestyrelsen, og så mødes vi igen i starten af januar. Der er en god stemning og en god kemi, så forhåbentligt får vi bøjet de to udspil mod hinanden, så vi kan komme i gang med arbejdet hurtigst muligt, siger Mogens Chr. Gade.

Op til 46 grunde
Der er taget prøver af jordbunden, og arealet kan have plads til mellem 44 og 46 grunde på cirka 1.000 kvadratmeter hver.
– Hvis får en handel i hus i januar, så skal vi have foretaget lokalplanarbejdet, og det vil vare seks til otte måneder. Derfor kommer vi på den anden side af sommerferien, inden vi evt. kan udbyde grunde til salg, også selv om det går godt, siger borgmesteren.

Læs om fantastiske oplevelser og events