Nyheder
imported

Kommunen sætter jord på bygrænsen til Blokhus til salg

Meningen er at området skal bruges af autocampere og til hytter.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Jammerbugt Kommune har udbudt et knapt 8.000 kvadratmeter stort areal mellem Blokhus og Hune til salg.
Området ligger umiddelbart syd for Aalborgvej og grænser op til Blokhus By Camping og strækker sig derfra mod øst.
I dag omfatter arealet både adgangsvej til Blokhus By Camping samt cykelsti og ophold for cyklister, og en evt. køber skal betale Jammerbugt Kommune for at flytte den nuværende cykelsti til en mere nordlig placering op mod Aalborgvej.
Regningen er opgjort til 875.000 kroner plus moms.
Desuden skal der stadig være adgang til campingpladsen.

En god ide
Området er lige nu i landzone og er ikke fredskov, men det kan ifølge planloven ikke udlægges til sommerhusgrunde.
Kommunen vil da også udarbejde en lokalplan hvor arealet må benyttes af autocampere, og der må være el-ladestandere og campinghytter.
Inge Vestergaard, der sammen med Karsten Jepsen er indehaver af Blokhus By Camping, lægger ikke skjul på, at de flere gange har henvendt sig til Jammerbugt Kommune netop med et ønske om en transitplads til autocampere.
– Vi synes, det er en rigtig god ide med en plads til autocampere. Det mangler der i dag. I stedet for, at de holder alle mulige andre steder, så har vi i flere år kæmpet for, at de kom ind til os, men en del af dem vil bare ikke være på en campingplads, siger Inge Vestergaard.
– Men ved at oprette en transitplads til autocampere, så kan de komme af med deres affald og få ladet strøm under ordentlige forhold, pointerer hun.
Steen Albrechtsen, Jammerbugt Kommune, oplyser, at indkomne bud skal være modtaget af kommunen senest onsdag 10.august kl. 08.00.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events