Det sker

Koncert, gode tilbud og hotdogs

Pandrup inviterer til kæmpe sommersalg

Søndag 2. juli holder Pandrup Kaas Handel & Erhverv sit årlige sommersalg med masser af supergode tilbud i byens mange spændende forretninger og specialbutikker, live musik og mad til alle fremmødte.
Sommersalget er en begivenhed, som har været en fast tradition i mange år, siger Lotte Rank fra handelsforeningen. Den har for alvor efterhånden bidt sig godt fast i folks bevidsthed og tiltrækker rigtig mange gæster. Vi er naturligvis glade for den gode opbakning, når vi arrangerer noget i byen.

Bredgade bliver i dagens anledning spærret af og brugt som gågade, og der bliver spændende gadesalg, hvor du kan gå på jagt efter de bedste tilbud.
Derudover vil der være en masse underholdning for børnene, fortæller Lotte Rank på vegne af foreningen.
På Sparekassetorvet bliver der koncert med det lokale band, Tørvebisserne fra kl. 13-15, og traditionen tro bliver der serveret gratis hot dog til alle på Sparekasse torvet.
Desuden er der mulighed for at deltage i en stor konkurrence om flotte præmier, hvor der er udloddet gavekort på en samlet værdi af 5.000 kr.
Præmierne udtrækkes kl. 15.00.
Selve arrangementet varer fra kl. 10.00 til 15.00, men flere butikker åbner tidligere.
– Vi vil gerne skyde sommeren og udsalget godt i gang og byde alle turisterne, gæster og borgere velkommen til en rigtig hyggelig dag i Pandrup, fortæller Lotte Rank.
Selv har hun disket op med rigtig gode tilbud og herre- og dametøjsforretningen Tøjeksperten Centrum Pandrup følger trop.
-Vi ligger ud med gode tilbud på sommervarerne. Denne søndag er der mange mennesker i byen, og det har der altid været siden vi startede med det, siger Jens Jørgen Jensen, indehaver i Centrum.
– Det er bevidst at sommersalget er lagt lige omkring starten af juli. Vi kan jo se at de store byer er i fuld gang med at arrangere sommerudsalg, og den bølge skal vi også være en del af. Det er byens vindue udad til og tilføjer: Egentlig er det glædeligt at en by af Pandrups størrelse kan tiltrække så mange mennesker, og siden vi startede med at uddele gratis hotdogs, så er der kommet endnu flere. Mad gør maven glad, siger Jens Jørgen.
Samtidig tilføjer han, at byen får mange gæster fra Blokhus-Hune, og de elsker at komme til Pandrup og handle.
-Vejret har naturligvis også har betydning for omsætningen, så vi håber at vejrguderne tilsmiler os denne dag.
Og sommersalget er egentlig en lille forsmag på den store By Night, som afholdes i uge 29 fredag 21/7. Her går det løs igen med endnu flere tilbud og mange gæster.
-Byen holder kun den ene By Night, men til gengæld er den verdenskendt i hele Nordjylland, smiler Jens Jørgen med et glimt i øjet.
Det er også en fast tradition, hvor der altid kommer mange gæster. Og der kan kunderne bl.a. glæde sig til musik leveret af Lune Carlsen, hvor der underholdes med de velkendte, folkekære hits fra Kim Larsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events