Nyheder

Kongeligt besøg i Pandrup

 | FOTO: Poul Nymark
Kronprinsessen indviede Skolecenter Jetsmark

Borgerne i området var mødt talstærkt op, da Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen d. 18. august besøgte det nye Skolecenter Jetsmark til en festlig indvielse.

Stemningen var høj, da den store sorte kronebil ved middagstid parkerede ved det nye Skolecenter Jetsmark og H.K.H. Kronprinsesse Mary smilende steg ud. Modtagelseskomitéen, der blandt andre talte borgmester Mogens Christen Gade og blomsterpigen Sofia Verner Nielsen fra skolens legeplads-udvalg, stod klar til at tage imod med buket, smil og håndtryk.
Borgmesteren ledsagede herefter Kronprinsessen ad cykelstien langs skolens udearealer til hovedindgangen festligt flankeret af børn, unge og ældre fra området, som skabte stemning med dannebrogsflag og udklædning.
Flere gange standsede Kronprinsessen og hilste på i børnehøjde.
Kronprinsessen gæstede også Jammerbugt Kommune i 2016 ved indvielsen af Aabybro Skole og det er derfor ikke første tur, hun og borgmesteren tager sammen.
”Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen har et naturligt og vindende væsen, og hun er jo vant til al virakken omkring sin tilstedeværelse. Så det er bare at slappe af og nyde sådan en tur ved hendes side,” smiler borgmester Mogens Christen Gade

Samlende for hele området

I skolens aula ventede alle elever, medarbejdere og en flok indbudte gæster, blandt andre kommunalbestyrelsen og repræsentanter fra NCC og Norconsult, som har været henholdsvis totalentreprenør og rådgiver på byggeprojektet.
Skoleleder Randi Manny Laustsen bød velkommen og gav efter fællessangen ”Joanna” ordet til borgmester Mogens Christen Gade, som i sin tale blandt andet understregede den nye skole som et resultat af byfællesskabet: Pandrup, Kaas og Moseby, samlet i Jetsmark Lokalråd
Efter borgmesterens tale, var det Kronprinsessen tur til officielt at indvie skolen. Med hjælp fra flokken af elever talte hun ned og klippede så det berømte røde bånd.
Afslutningsvis var der tale ved skolebestyrelsesformand Rasmus Mackenhauer hvorefter det store vægmaleri ”Drømme” blev afsløret.
Indvielsen blev afsluttet med en sang og efterfølgende fik Kronprinsessen en rundvisning og børnene fra 1. a forærede hende tegninger.

Efter en kort reception, gik turen videre for Kronprinsessen, der dog inden afrejse gav sig tid til at optræde på en række selfies sammen med skolens elever, som havde stået og ventet ved bilen.

Læs om fantastiske oplevelser og events