Det sker

Kreacafé i Løkken

Indendørs hygge i efterårsferien

I efterårsferien er der fokus på indendørs hygge, når Kreacafé slår dørene op alle dage i uge 42. Her finder du et stort udvalg af keramik, inspirerende teknikker og smukke farver. Keramikken kan hentes efter 1-2 dage, så feriegæster kan nå at få deres brændte ting med hjem. Er du blot i Løkken en enkelt dag, er det også muligt at få sendt keramikken hjem for kun 49 kr.

 

Udover at male på keramik kan du bl.a. også lave smykker. I cafeén finder du et stort udvalg af perler og vedhæng. Har du mindre børn, findes der også masser af sjove projekter, som de kan kaste sig over. Mal fx på trædyr, design din egen t-shirt eller mal en slikskål. Mulighederne er mange, og der er tænkt på både børn og voksne. Kreacafé serverer et lille udvalg af søde og salte snacks samt kvalitetsdrikkevarer – kolde som varme. Bordbooking anbefales og kan gøres via caféens hjemmeside.

I anledning af efterårsferien afholdes der onsdag d. 18. oktober fra kl. 16.30-19 workshop i den sjove sæbebobleteknik, som giver et smukt udtryk på keramikken. Der serveres desuden bobler ad libitum denne aften. Book eventet ”double up på bobler” på hjemmesiden.

Læs om fantastiske oplevelser og events