Blokhus

Kreativ workshop med professionel dukkeanimatør

Lær at modellere dit eget dyr og en animationsfilm

Onsdag den 27. marts kan både børn og voksne deltage i en spændende workshop i teltet på Blokhus Torv. 

Deltagerne vil få mulighed for lære at modellere et udvalgt dansk dyr og derefter skabe deres egen lille animationsfilm, fortæller arrangørerne, som er Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med VisitJammerbugten.

Det er en kreativ stopmotion-workshop med en af Danmarks førende dukkeanimatører, Tina Klemmensen, som er kendt for sit arbejde med modeller til ‘Flugten fra hønsegården’, ‘Postmand Per’, og en TEDx talk om modellervoks for voksne.

Jannie Ratke, eventansvarlig hos Erhvervsforeningen Destination Blokhus, udtaler:
-Vi er utroligt begejstrede for at kunne byde Tina Klemmensen velkommen til Blokhus. Hendes ekspertise og kreativitet lover en workshop, der ikke kun er lærerig, men også utrolig sjov for både børn og voksne. Det er en fantastisk mulighed for at skabe unikke påskeminder sammen, så vi ser frem til at gæsterne kan tage del i denne kreative oplevelse, og lad påskeferien i Blokhus blive en tid for læring, sjov, og kreativ udfoldelse. Det bliver med garanti en uforglemmelig dag.

Stop-Motion Workshop

Udover at lære at modellere et udvalgt dansk dyr, så får du også mulighed for at skabe din egen lille animationsfilm.

Det kræver ingen forudgående erfaring, da Tina vil guide og dele ud af sin viden igennem processen lige fra modellering til animation, fortæller Jannie Ratke.

Hver workshop varer 1 time og afholdes i tidsrummet kl. 11-17.

Deltagerprisen er 75 kr. pr. person, inklusiv alle nødvendige materialer. Deltagerne kan tage deres skabte dyr med hjem som et minde om dagen.

Tilmelding er nødvendig, både for børn OG voksne (også selvom du “kun” er med for at hjælpe dit barn), forklarer arrangørerne.

Alle, der har deltaget i workshoppen, får desuden mulighed for at vinde et kæmpe påskeæg, da Tina Klemmensen sidst på dagen kårer den bedste animationsfilm ud af alle, der har produceret og indsendt en film på dagen.

Vinderen får direkte besked.

Tilmelding hurtigst muligt

Interesserede opfordres til at booke deres plads hurtigst muligt her hvor detaljer omkring det specifikke dyr for hver workshop også vil være tilgængelige.

Med kun 60 pladser pr. workshop gælder først til mølle-princippet, og det er en oplagt mulighed for både børn og voksne til at lade deres kreativitet blomstre.

Læs om fantastiske oplevelser og events