Aabybro

Kulturcenter med forebyggende tiltag mod virus

Selv om det er et mindre spillested, bliver der skåret i antallet af gæster

Jammerbugt Kulturcenter har sat en række forebyggende foranstaltninger i gang i forbindelse med sine koncerter og oplevelser som følge af COVID-19 virus.

Et mindre spillested
– Corona virussen giver udfordringer for rigtig mange, og kulturlivet er ingen undtagelse. Vi tager her på Kulturcenteret både vores gæsters, frivilliges og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt, siger Mads Mølgård, event-maker og booker.
Kulturcentret er et mindre koncertsted med op til højst 260 publikummer og fortsætter med at afholde arrangementer.
Dog med nogle mindre ændringer og forebyggende tiltag ud fra myndighedernes anbefalinger.

Mere plads til gæster
– Vi skaber til de næste arrangementer mere plads til gæsterne, både i cafeområdet samt i koncertsalen, siger Mads Mølgård.
Her reduceres publikumskapaciteten foreløbig med 25 procent, så der er mulighed for som koncertgæst eller selskab at placere sig minimum én stolebredde fra andre gæster eller selskaber samt lidt forskudt på rækkerne.
– Vi har ydermere indført ekstra rengøring ved toiletter og alle dørhåndtag, samt placeret stationer med håndsprit, som et ekstra forebyggelses-tiltag ved vores arrangementer, understreger Mads Mølgård.

Følg anbefalinger
Kommende koncertgæster får via mail tilsendt relevant information samt forholdsregler ved det enkelte arrangement.
– Vi opfordrer ydermere med plakater og mundtlige informationer til, at vi alle gør ekstra meget ud af god håndhygiejne, viser hensyn til hinanden samt i øvrigt følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
– Vi følger naturligvis også løbende med i Sundhedsstyrelsens og regeringens anbefalinger og påbud, samt tilretter os efter disse, siger Mads Mølgård.

Læs om fantastiske oplevelser og events